Hopp til innhold

Flott helg med "VM-samling" i Knyken

Det er gledelig at det blomstrer med ungdommer i ski-Norge. Over 100 var med på helgas "VM-samling" i nordiske grener i Trøndelag. Langslagsutøverne Julie Myhre (langrenn) og Mari Leinan Lund (kombinert) besøkte den populære samlinga for 13-16-åringene.

Den populære ungdomssamlinga er et fellestiltak mot Ski-VM 2025 mellom Sør-Trøndelag Skikrets og Nord-Trøndelag Skikrets. Det hele startet fredag med felles VM-økt, og fortsatte gjennom helga med gode økter i hoppbakkene, rulleskiløypa og treningsområdet i Knyken skisenter. Samlinga for 13-16-åringene innen hopp, kombinert og langrenn hadde også stort fokus på det sosiale, og her vart mange bedre kjent på tvers av gren, krets og klubb.

Landslagsutøverne Julie Myhre og Mari Leinan Lund delte sine forventinger til VM og hva VM på hjemmebane betyr for de, og deltok også på økt med utøverne. Utøvere fra Team Midt-Norge Langrenn bidrog også på økter. I tillegg kom Ski-VM 2025 på besøk der Arne Otto Vedvik ga et innblikk i hva VM-organisasjonen jobber med.

Stor takk til Orkdal IL som arrangør og anleggseier, og alle andre frivillige som bidro på samlinga!

Takk for godt samarbeid med Nord-Trøndelag Skikrets og hopp, kombinert og langrenn i begge kretsene, og til SpareBank 1 SMN som samarbeidspartner.

Samarbeidet mellom grenene og skikretsene om felles samling ønsker man å bygge videre på, og det planlegges to samlinger til før Ski-VM 2025 - Steinkjer våren 2024 og Trondheim høsten 2024. Vi håper også dette er noe som kan videreføres etter VM i Trondheim.

Sammen gleder vi oss til Ski-VM 2025 i Trondheim

#påveimotVM2025  #trondheim2025

Bilder fra VM-samlinga i Knyken 8.-10. september:

NIF-EPI02, 02