Hopp til innhold

SpareBank 1 Trøndercup hopp og kombinert

SpareBank 1, hopp og kombinert i Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag skikrets går sammen om å etablere en felles cup i hopp og kombinert!

I første utgave samles fire av de eksisterende rennene i en felles cup - SpareBank 1 Trøndercup i hopp og kombinert. Rennene er samlet på to helger for å gjøre det mer attraktivt å sette av helga sammen.

Det er flere gode rekrutteringsmiljø for hopp og kombinert i regionen, der det jobbes godt med å introdusere barn til aktiviteten gjennom lokale treninger. Et naturlig neste steg er å reise på renn i andre bakker enn den lokale, og få seg nye venner fra andre klubber. Det arrangeres flere ulike renn i regionen, og alle ønsker seg flere deltakere på sine renn. Som et ledd i å få flere til å samles omkring disse rennene, ønsker skikretsene i et samarbeid med SpareBank 1 å starte opp en regioncup.

Sparebank 1 Trøndercup hopp og kombinert 2022/2023:

21. januar: Knykenrennet
22. januar: Høgåsrennet i Granåsen

18. februar: Steinkjerrennet
19. februar: Granåsenrennet i Namsos

Skikretsene håper klubbene legger opp til overnattingstur til nabo-kretsen, med felles sosiale aktiviteter på tvers av miljøene (bading, kino, bowling etc).

SpareBank 1 Trøndercup er for alle aldersbestemte klasser. For å få sammenlagtpremie må man være med på 3 av 4 renn. Det blir 1 sammenlagtpremie uavhengig om du er med på hopp, kombinert eller begge.

Vel møtt!

NIF-EPI01, 01