Hopp til innhold

Inspirerende juniorsamling for nordiske grener

2. juni var juniorutøvere fra Trøndelag innen hopp, kombinert og langrenn samlet i Trondheim/Heimdal vgs. for felles økter og inspirasjon til å ta nye steg i videre satsing.

Målet med fellessamlingen er å skape en felles møteplass på tvers av skigrenene for å inspirere til videre satsing, samle miljøene for å bli bedre kjent og dele kompetanse.

God matching på 3000 meter for utøverne.

I samtale med Atle Kvålsvoll fra Olympiatoppen Midt-Norge delte landslagsutøverne Marte Skaanes, Gyda Westvold Hansen og Johann André Forfang sine erfaringer om sin vei mot toppen og hva det vil si å gå «all in».

Samlingen ble avsluttet med felles basisøkt der Olympiatoppen Midt-Norge sine basistrenere Axel Wickstrøm og Sindre Østerås coachet og utfordret utøverne til å prøve seg på uvante øvelser som nok var nyttige for flere :)

Tusen takk for gode bidrag fra Olympiatoppen Midt-Norge, gode innlegg fra landslagsutøverne, bidrag fra Heimdal vgs, Meråker vgs og Steinkjer vgs i planlegging og gjennomføring av samlingen, samt bidrag og deltakelse fra Granåsen Skiteam, Trønderhopp og Team Elon Midt-Norge.

NIF-EPI03, 03