Hopp til innhold

Innlegg om Mån Skileikanlegg - et rekrutteringsanlegg for alle skigrener.

Klubbene samlet på vårmøtet i skikretsen

På vårmøtet til skikretsen 11. mai fikk klubbene et inspirerende innlegg om Mån Skileikanlegg i Vågå, og hvordan anlegget har blitt et rekrutteringsanlegg for alle skigrener.

Øistein Formo, leder i Tessand IL og ildsjel for utvikling av Mån Skianlegg, delte sine erfaringer og kompetanse på utvikling av et anlegg som har blitt en arena for rekruttering innen alle skigrener. 

Med enkel tankegang og bruk av intern kompetanse er Mån Skileikanlegg et godt eksempel på hva lokale ildsjeler kan få til i ei lita bygd. Anlegget er bygd i terrenget og har vært et mønsteranlegg for hvordan man kan løse det gjennom å bruke terrenget optimalt.

Mån Skileikanlegg - bilder

Videre i fellesdelen kunne prosjektleder for Barnas mini-VM, Live Spilker, fortelle om et fantastisk engasjement på 16 arrangement i vinter sammen med skiklubbene i Trøndelag. Fra Ski-VM 2025 ga Kristin M. Stemland en status på hvor VM-organisasjonen står og ikke minst hva som skjer framover.

På vårmøtet var det også utdeling av Sør-Trøndelag skikrets Hedersbevisninger 2021, og fagmøter i hopp/kombinert og langrenn (fagmøte freeski avholdes digitalt 12. mai).

Vår- og høstmøtet i skikretsen skal være en viktig møteplass for klubbene med tema og innlegg som kan inspirere og engasjere i det viktige klubbarbeidet for skiidretten.

NIF-EPI03, 03