Hopp til innhold

Foto: Sunn Idrett

Når mat blir vanskelig

På nettsidene til Sør-Trøndelag skikrets finner du relevant informasjon om tematikken spiseforstyrrelser i idretten.

Spiseforstyrrelser har lenge vært et tema belagt med tabu og som mange har opplevd vanskelig å snakke om. Sør-Trøndelag skikrets er overbevist om at åpenhet, dialog og informasjon er veien å gå for å forebygge. Vi begynner forsiktig med å bygge opp informasjon på våre nettsider, men har også ønsker om å holde temaet varmt i form av foredrag, infomøter og kompetanse til utøvere, foreldre og trenere i tiden fremover.

Høsten 2021 var det en rekke avisoppslag rundt temaet spiseforstyrrelser i langrennsidretten. Skifamilien jobber daglig for at barn og unge skal få oppleve glede, mestring og utvikling i alle våre grener. Det er naturlig å også engasjere seg aktivt når våre utøvere møter vanskeligheter som kan spores til vår idrettsaktivitet.

Langrennskomiteen i Sør-Trøndelag skikrets vil sammen med administrasjonen ta en aktiv rolle for å se på hvordan vi kan bidra best mulig ut mot våre medlemmer.

På skikretsens nettside (hovedside) vil relevant informasjon bli oppdatert via lenke i menyen:
Når mat blir vanskelig

 

NIF-EPI03, 03