Hopp til innhold

Ingrid Narum er ansatt som skiutvikler i skikretsen. (Foto: privat)

Skiutvikler ansatt i skikretsen

Ingrid Narum er ansatt som ny skiutvikler for Sør-Trøndelag skikrets.

Skikretsen har lenge jobbet bevisst for å skape en ny stilling rettet mot våre medlemmer. Stillingen, skiutvikler, skal være en ressurs for våre klubber og jobbe aktivt for mer aktivitet og kompetanse i hele skikretsen.

Ingrid har lang erfaring fra både idrettskrets og Norges Skiforbund. Hun kommer fra en stilling i Sogn og Fjordane skikrets og har m.a. jobbet med utdanning og rekruttering mot flere av vårer grener og i tett samarbeid med klubber.

Ingrid vil bistå skikretsen i perioder gjennom sommeren og vil tiltre 100% fra 1. august.

Kontaktinformasjon Ingrid Narum:
E-post ingrid.narum@skiforbundet.no
Tlf. 926 01 421

NIF-EPI02, 02
Daniel Nordby