Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

SEMINAR: Arrangørkompetanse

I samarbeid med Sør-Trøndelag skikrets har Barnas mini-VM gleden av å invitere alle skientusiaster til et seminar med tema «Arrangørkompetanse». Seminaret avholdes i Granåsen lørdag 11. desember.

Klart for Barnas mini-VM!

Det nærmer seg vinter og skisesong, og 16 arrangører er klare til å arrangere Barnas mini-VM kommende sesong.

Telenor Karusell arrangører

Mange av skiklubbene i Sør-Trøndelag skikrets har søkt om Telenor Karusellen 2021-2022. Sjekk om din klubb skal være arrangør av skiforbundets populære rekrutteringstiltak, og merk at skiklubber fortsatt kan søke om å bli arrangør.

VINNERHJERTE - historien om Marit Bjørgen

Hvordan var Marits trening og holdninger gjennom ungdomsåra og frem mot å bli verdens beste? Sør-Trøndelag skikrets inviterer til åpen klubbkveld med Marit Bjørgen i Granåsen mandag 13. desember.

Hoppdommerkurs

Sør-Trøndelag skikrets inviterer til kretsdommerkurs i hopp onsdag 12. januar i Granåsen.

Grasrottrener-kurs Knyken

Sør-Trøndelag skikrets og Norges Skiforbund, i samarbeid med Norsk Tipping, inviterer til kurset Grasrottrener i Knyken skisenter tirsdag 7. desember.

En skientusiast har gått bort

Det er med stor sorg vi mottok budskapet om at tidligere administrasjonssjef i Sør-Trøndelag skikrets og skientusiast Erik Andresen brått gikk bort forrige uke. Med Erik har vi mistet en markant idrettspersonlighet både lokalt og nasjonalt.

Opptak av seminaret

Her finner dere opptak av fellesdelen under arrangør- og anleggsseminaret til Norges Skiforbund i Oslo 22. oktober.

se flere nyheter
NIF-EPI02, 02