Hopp til innhold

Freeski - Sør-Trøndelag skikrets

FRISTER, MØTER, KURS

Fra Til Tittel
Fra 07.10.2023 10:00 Til 08.10.2023 16:00 Tittel Trampolinetrenerkurs, Oppdal

Aktuelt

Rå helg på jentecamp!

Sammen med DNB, Scandic, dyktige trenere og over 50 ivrige jenter har vi hatt en helt rå helg på jentecamp i Oslo!

Høstmøte i skikretsen 25. oktober

Sør-Trøndelag skikrets inviterer klubbene og alle skiinteresserte til Høstmøte onsdag 25. oktober i Granåsen. Hovedtema på fellesdelen er hvordan idrettslag kan bidra til å skape gode lokalmiljø gjennom samarbeid og inkludering, samt innlegg fra Ski-VM 2025 om et viktig tema – «frivillig og del av VM-laget».

Kurskalender

Felles kurs satt opp av NOR Freeski finner du oversikt over her. Kontakt din skikrets for å høre om de har satt opp egne kurs i skikretsen.

Trampolinetrenerkurs og Trener 1

Sør-Trøndelag skikrets inviterer til trampolinetrenerkurs på Oppdal 7.-8. oktober. I tillegg setter skikretsen opp kursmoduler til Trener 1 kurs gjennom sesongen 2023/2024 der trampolinetrenerkurset inngår.

Over 250 jenter på jentecamp!

I helgen inviterte NOR Freeski i samarbeid med DNB, skikretsene, lokale klubber og trenere til jentecamper på 11 destinasjoner i Norge og det er liten tvil om at også #hunkjørerfreeski.

Innmelding anleggsbehov til skikretsen

Anleggsutvalget i Sør-Trøndelag skikrets ber alle klubber og anleggseiere/anleggsdrivere melde inn sine anleggsbehov til skikretsen slik at de kan legges inn i vår anleggsplan, og videre tas inn i de kommunale planer som omhandler idrett og fysisk aktivitet.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03