Hopp til innhold

Freeski

 

Aktuelt

Søknad om renn - terminliste 2021/22

Søknader om skirenn for kommende sesong er nå godkjent og ligger i terminlista til skikretsen. Klubber som ikke søkte innen fristen 15. september har fortsatt mulighet til å legge inn søknad. Det er da viktig at man tilpasser søknaden til godkjente renn i terminlista.

NOR Freeski Camp

Sammen med DNB inviterer vi til NOR Freeski Camp i Lørenskog 06.-07. november 2021. Les mer under og bli med på en rå helg med trening og aktiviteter!

Høstmøte i skikretsen

Sør-Trøndelag skikrets avholder sitt årlige Høstmøte onsdag 27. oktober i Granåsen. Hovedtema er det gode treningsmiljøet og skiidretten som attraktiv møteplass.

Sonemøter

Sør-Trøndelag skikrets inviterer alle klubber til sonemøter i høst. Her blir det også lagt opp til et inspirasjonstema for klubbene – "Arrangement til vinteren - alternative arrangementsformer".

Hvordan beholde flere lenger?

Tips og informasjon om hvordan man kan beholde flere lenger i skiidretten - enten som utøver, trener, leder eller frivillig.

Stimuleringsordning 2021

Stimuleringsordningen for 2021 er nå på plass og åpen for søknader. Ordningen gjelder for arrangement og aktivitet i perioden 1. januar til 31. oktober 2021, søknadsfrist 15. november.

Kyvannet Vannhoppfestival

Sør-Trøndelag Skikrets, Freidig Freeski og Rødde folkehøgskole inviterer freeskimiljøet til Trondheim og Kyvannet Vannhoppfestival 4. og 5. september.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB