Hopp til innhold

Telemark/ randonee

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 17.04.2021 Til 17.04.2021 Arr. navn NM Fjelltelemark Arrangør Syril IL Gren Telemark Krets Sogn og Fjordane Skikrins Live

Aktuelt

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det blitt gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement for oss.

Informasjon fluorforbod

Skikrinsen oppmodar om at det i alle arrangement i Sogn og Fjordane Skikrins si terminliste kun skal nyttast fluorfrie gliprodukt i sesongen 2020/21. Dette gjeld i alle greiner, også i klassane over 16 år som ikkje kjem under fluorforbodet til Norges Skiforbund.

Topplassering i NC Randonee

Junioren Trym Dalset Lødøen (Haugen IL) imponerte med to 2. plassar i seniorklassen under Norgescup Randonee på Voss i helga. Malene Hauken Blikkøy (IL Høyang) var beste kvinne i rennet laurdag.

Hugs skilisens!

Skisesongen er i gong - hugs at alle skiløparar over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Med skilisens får du også den beste forsikringa ved idrettsskade både i trening og i konkurranse.

Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB