Hopp til innhold

Telemark/ randonee

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 06.04.2019 Til 06.04.2019 Arr. navn NM Fjelltelemark Arrangør Syril IL Gren Telemark Krets Sogn og Fjordane Skikrins Live

Aktuelt

Veiledar i handtering av trakassering

Seksuell trakassering og overgrep skal ikkje skje i skiidretten. Likevel veit vi at seksuell trakassering og overgrep skjer i idrettssamanheng, ofte utan at det blir rapportert.

Sogn og Fjordane-leikane

Sogn og Fjordane-leikane er utsett til laurdag 12. januar 2019 pga. snøforholda. Arrangementet vert elles gjennomført som planlagt i Sogndal Skisenter.

Morgondagens arrangement

Det nærmar seg vinter og nye arrangement i skigruppene. Korleis kan ein gjere dagens arrangement enno meir attraktive?

TelenorKarusell-arrangørar

Mange av skigruppene i Sogn og Fjordane har søkt om Telenor Karusellen 2018-2019. Sjekk om di skigruppe skal vere arrangør av skiforbundet sitt populære rekrutteringstiltak.

Haustmøtet 2018

Laurdag 27. oktober vart Sogn og Fjordane Skikrins sitt Haustmøte avvikla på Idrettens Møteplass i Sogndal. Presentasjonar og referat frå dei ulike møta finn ein under.

Klart for ny lisenssesong

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Og vel så viktig, den fungerer også som forsikring.

Velkommen til Haustmøtet 2018

Laurdag 27. oktober er det duka for Sogn og Fjordane Skikrins sitt Haustmøte på Idrettens Møteplass i Sogndal. Informasjonen er oppdatert 26/10-2018.

Treningssamling på tvers

Laurdag 27. oktober er det klart for treningssamling på tvers av idrettar i Sogndal. Informasjonen er oppdatert 22/10-2018.

Skadefri

Skadefri er eit prosjekt med mål om å førebyggje skadar i meir enn 50 ulike idrettar. Seks av Norges Skiforbund sine greiner er representert på websida og i den nye mobilapplikasjonen.

se flere nyheter Vis alle nyheter
Postadresse: Sogn og Fjordane Skikrins, Postboks 221, 6802 Førde Besøksadresse: Firdaveien 6, Førde
nif-epi04, 04
NTB scanpix