Hopp til innhold

Foto frå sprint på Ullsheim 2020

Ullsrennet 2023 og Sprintrenn Ullsheim

Markane IL inviterer til dobbeltrenn ved Ullsheim laurdag 7. og søndag 8. januar 2023. Laurdag er det duka for Ullsrennet/ SSF Cup for rekrutt, og søndag er det klart for sprintrenn. Resultatlister kan ein finne her.

Resultat Ullsrennet 2023 Resultat sprint 8. januar

 

Startliste ullsrennet 2023

I samband med Ullsrennet laurdag 7. januar blir det laga til eit skileikområde/ rundløype som ein kan nytte før, under, og etter konkurransen. Her kan ein prøve orgeltramp, hopp, og diverse hinderløyper. Det vil vere instruktørar ved området heile dagen som vil forklare og heie. Håpar å sjå mange ta seg ein runde i skileikområdet denne laurdagen. 

Laurdag 7. januar er det duka for det tradisjonelle Ullsrennet, og søndag 8. januar er det klart for ein variant av sprint der alle løparane går til saman 3 finale-heat med opp- og nedrykk. Dette blir ei flott helg på Ullsheim! 

PÅMELDING SSF CUP Ullsrennet INNBYDING SSF CUP ULLSRENNET

Påmelding Sprintrenn Ullsheim 

Ullsrennet 2023 er teljande som renn nr. 2 i SSF Cupen 22/23 for rekrutt: 

Dato

Arrangør

Stilart/ arrangement

Junior

11-16 år

07.01.23

Markane IL

Fristil

-

2

SSF CUP 22/23

nif-epi04, 04