Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

SPV Fartssamling Ål

11.-14. januar inviterar Sogn og Fjordane Skikrins i samarbeid Hordaland Skikrets til fartssamling og kvalik. renn i Super G på Ål.

Fjord1 samling desember

08.-10. desember inviterar Sogn og Fjordane Skikrins til Fjord1 alpinsamling. Det er førebels ikkje avklara kvar samlinga vert gjennomført, men mest truleg vert den avvikla i fylket.

Ski i Skulen 2018

Sogn og Fjordane Skikrins er klare til å vidareføre prosjektet Ski i Skulen kommande vinter.

Europa Cup

Norges Skiforbund har teke ut Haugen-alpinisten Andrine Mårstøl til Europa Cup på Hafjell og Kvitfjell 03.-09. desember 2017.

Gålå-sprinten 2017

Førde-løparen Gjøran Tefre (biletet) er saman med 11 andre utøvarar frå Sogn og Fjordane klare for den årvisse Gålå-sprinten (norgescup sr.) til helga.

UTSETT SFEhopp samling

SFEhoppsamling i Bjørkelibakkane som opphaveleg skulle avviklast 25.-26. november er utsett til 02.-03. desember grunna utfordrande vèrtilhøve.

Nå kan du søke til mentorprogrammet

Har du lyst og ambisjon til å delta i prosjektet «Morgendagens Skileder»? Nå har du sjansen! Norges Skiforbund søker fremtidige kvinnelige trenere- og ledere i det nye mentorprogrammet. Søknadsfristen er 15. desember.

God oppslutnad

Kommande vinter vil nærare 3 000 born i Sogn og Fjordane ta del i TelenorKarusellen. Sjekk om di skigruppe skal vere arrangør av skiforbundet sitt populære rekrutteringstiltak.

Idrettsnamnet 2018

Per Birger Lomheim frå Hafslo IL er Sogn og Fjordane sin kandidat til prisen «Årets ildsjel 2018».

se flere nyheter
Postadresse: Sogn og Fjordane Skikrins, Postboks 221, 6802 Førde Besøksadresse: Firdaveien 6, Førde
NIF-EPI02, 02