Hopp til innhold

Rekruttering og skiglede

Vi elsker ski og brenner for skiglede. Rekruttering er vårt viktigste satsingsområde.

Her finner dere våre rekrutteringstiltak for skiklubben. Dette er aktiviteter, arrangement og anlegg. NSFs hovedkonsepter er Telenor Karusellen og Skisprell for barn opp til 12 år. 

Utvikling av aktivitet i klubb, Rekrutterende aktivitet
Ukas økt.

Rekrutterende arrangement i klubb, Rekrutterende arrangement
Telenor Karusellen.

Rekrutterende anlegg i klubb, Rekrutterende anlegg
Skisprell.

Klubbutvikling
NSF har utviklet verktøy for rekruttering til klubben, klubbutvikling.

Kurs og utdanning
Kurs og utdanning bidrar til å øke kompetansen hos medlemmer i Norges Skiforbund.

Klubbene kan få besøk av våre skiklubbutviklerne til klubbens rekrutteringsarbeid. Skiklubbutviklerne i ski-Norge jobber hver dag for å skape lek og moro med ski på beina. Her får du tips til rekrutteringstiltak innenfor alle våre grener. Klikk deg inn på kretsenes sider og velg Rekruttering for å komme i kontakt med din skiklubbutvikler.

Du kan også klikke deg videre til langrenn, alpint og hopps rekrutteringssider for flere verktøy for klubbene.

Bli medlem i klubb

 

Aktuelt

Webinar rekruttering

Det blir presentasjon av ulike konsepter og tiltak for å bygge klubbmiljø og styrke klubbens tiltak for å rekruttere inn nye barn og familier til klubben. Velkommen mandag 11. desember kl. 20:00.

Den kalde fine tida…

Da har snøen begynt å legge seg mange steder i ski-Norge, og den innbyr til masse skiaktivitet.

Klart for Skisprell

Vi er klare for å sette i gang Skisprell over hele landet! Et fantastisk lavterskel aktivitetstilbud for barn og unge uten startnummer der fokuset er lek, aktivitet og skiglede. Norges Skiforbunds skiklubbutviklere er klare for bistå og hjelpe nye klubber med Skisprell i vinter.

Enestående alpinanlegg i sommerbyen Son

Son Slalomklubb er klar for en ny ski sesong, og gjennomførte nylig dugnad for å klargjøre sin enes en ny sesong. Bakken er den eneste slalåmbakken i Norge som er bredere enn den er lang, og er et fantastisk lavterskel tilbud for barn og unge.

Espen åpnet klubbrunden i Kirkenes

Skiklubbutviklerne er på klubbesøk i ski-Norge, her et fint eksempel fra Finnmark. Espen Rognli er på turne for å møte samtlige av fylkets skiklubber.

Kronprinsen imponert over Granåsen

Kronprins Haakon var nylig på befaring i Granåsen i forbindelse med et møte i hovedkomiteen til Ski-VM 2025. Han var imponert over VM-anlegget og gleder seg til mesterskapet i Trondheim allerede.

Spennende og lærerike dager på Juvass

Nylig deltok fem av NFS`s skiklubbutviklere på åpen samling på Juvass med randoneelandslaget og rekruttlandslaget for å lære mer om randonee og få inspirasjon til å øke aktiviteten og rekrutteringen rundt sporten

Klart for Løypeseminaret 2023

Det tradisjonsrike løypesemiaret arrangeres på Beitostølen 6-8. november. Programmet inneholder som vanlig mange tips og triks, nyheter og gode brukerhistorier.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02