Hopp til innhold

Rekruttering og skiglede

Vi elsker ski og brenner for skiglede. Rekruttering til barn- og ungdomsidretten er vårt viktigste satsingsområde.

Her finner dere våre rekrutteringstiltak for skiklubben. Dette er aktiviteter, arrangement og anlegg. NSFs hovedkonsepter er Telenor Karusellen og Skisprell for barn opp til 12 år. 

Utvikling av aktivitet i klubb, Rekrutterende aktivitet
Ukas økt.

Rekrutterende arrangement i klubb, Rekrutterende arrangement
Telenor Karusellen.

Rekrutterende anlegg i klubb, Rekrutterende anlegg (anleggsweben)
Skisprell.

Klubbutvikling
NSF har utviklet verktøy for rekruttering til klubben, klubbutvikling.

Kurs og utdanning
Kurs og utdanning bidrar til å øke kompetansen hos medlemmer i Norges Skiforbund.

Klubbene kan få besøk av våre skiklubbutviklerne til klubbens rekrutteringsarbeid. Skiklubbutviklerne i ski-Norge jobber hver dag for å skape lek og moro med ski på beina. Her får du tips til rekrutteringstiltak innenfor alle våre grener. Klikk deg inn på kretsenes sider og velg Rekruttering for å komme i kontakt med din skiklubbutvikler.

Du kan også klikke deg videre til langrenn, alpint og hopps rekrutteringssider for flere verktøy for klubbene.

Bli medlem i din skiklubb
Finn ditt idrettslag, meld deg inn og velg aktivitet, send medlemssøknad eller betal medlemskontingent ved innmelding.

BLI MEDLEM I KLUBB (NIF)

 

 

Aktuelt

Sjekk aktivitetstallene for 2023

Vekst i alpinsporten og stor vekst i randonee er de mest gledelige resultatene i de foreløpige aktivitetstallene for 2023. Tallene fra samordnet rapportering fra 2023 viser at både antall medlemmer og aktive minker noe, men at frafallet stagnerer i forhold til tidligere år. – Vi ser flere positive effekter av vårt viktigste satsingsområde mot barn og unge, sier leder for rekrutteringsavdelingen i Norges Skiforbund, Sven Håkon Kulbeck.

– Inspirerende med landslagsbesøk

– Tusen takk for denne inspirerende økta. Vi er svært takknemlig, sier kretsleder i Østfold Skikrets, Tore Sandem etter at ungdommen fikk være med herrelandslaget i langrenn på en løpetur i Fredrikstadmarka.

Søk om aktivitetsutstyr til din klubb

Alle landets skiklubber kan søke på tildeling av utstyrspakker med orgeltramp og hopp i to ulike størrelser. Dette utstyret kan brukes med rulleski og på ski vinterstid for tilrettelegging i eksisterende skianlegg. Det er en løpende søknadsfrist frem til 1. oktober for ski-Norge.

Satser stort på helårsanlegg i Midt-Norge

Flere aktører går sammen for å bygge nye helårsanlegg i hele regionen. Anleggene skal bidra til mer aktivitet og flere møteplasser for barn og unge, som vil være et viktig grep for folkehelsen.

Skisprell på Selbuskogen

Rekruttering og skiglede på sitt beste, her fra Nord-Trøndelag skikrets og Sør-Trøndelag skikrets med skisprell på Selbuskogen Skisenter i vinter.

Folkefest på MartinCrossen 2024

MartinCrossen 2024 ble en kjempeopplevelse for både utøvere, trenere og publikum. Skiglede og rekruttering på sitt beste da det ble satt nye rekorder på alle områder i flotte vær- og skiforhold med 1400 deltakere.

Masse skiaktivitet i Asker

Barnas skileker fant veien til Asker og Føyka stadion. Der fikk deltakerne oppleve masse skiglede sammen med andre ivrige skigåere.

Felleskap og glede i skiklubbene er hjertet av norsk skisport

I hjertet av Norges Skiforbund står skiklubbene. Klubbmiljøene har ukentlige treninger, de arrangerer karusellrenn og andre spennende aktiviteter og arrangementer. Dette er et fellesskap for barna og foreldrene og gjennom aktiviteter skapes felles opplevelser og masse skiglede.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04