Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Compass Capital AS - En ny randoneevenn

Vinteren er på hell for de fleste, men april/mai kan være en fin tid for fantastiske randoneeturer. For Randoneelandslaget starter forberedelsene til den særdeles viktige sesongen som kommer. Sesongen 2024/2025 er kvalifiseringssesongen til OL-2026 og vil definere hvilke nasjoner som kan stille med utøvere i OL.

Alt om Skitinget og fagmøter 2024

Velkommen til Skitinget og fagmøter i Bodø 6-9. juni. Skitinget 2024s nettside oppdateres med program av alle møter, dokumenter og øvrig praktisk info.

Randoneekurs i Lyngen

Norges Skiforbund og Troms Skikrets inviterer til workshop/kurs for klubber og miljøer som vil starte opp eller styrke aktiviteten i den relativt nye grenen Randonee. Kurset holdes lørdag 27. april klokka 10 - 18 i Alpinbakken på Lyngseidet.

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

Verdenscupavslutning

Verdenscupsirkuset ble rundet av for sesongen med en uke i de italienske Dolomittene. Det ble konkurrert i samtlige øvelser med utgangspunkt i Falzaregopasset, Cortina d'Ampezzo.

Kongepokal til Klette

Hans-Inge Klette (26) fra Viljar IL sikret seg karrierens andre kongepokal i Lillehammer under ski-NM i helga.

NM Lillehammer 23.-24. mars

NM på Lillehammer nærmer seg med stormskritt! Alt ligger klart for to fartsfylte renn i og rundt Lillehammer. det meldes om gode forhold i Espedalen og sprintløypa i Ballettbakken begynner å ta form! Husk å melde deg på innen 20.03.24 kl 23.55!!

Youth World Cup - Randonee, Molde

Gratulerer til Romsdal Randoneeklubb med et svært vellykket Youth World Cup arrangement! Bare gode tilbakemeldinger fra utøvere og ledere fra alle 17 nasjonene!

Fortsetter som hovedsponsor

Classic Norway Hotels forlenger sponsorat av Norges Skiforbund randonee, og er hovedsponsor av randoneelandslaget og randoneesatsingen til Norges Skiforbund frem mot OL 2026.

Idrettsfest på Lillehammer: NM-veka, Norgesleker og SKI NM

I mars inviterer Norges idrettsforbund, Norges Skiforbund og Olympiaparken til idrettsfest på Lillehammer. Hele tre arrangementer går av stabelen samtidig, og bredden i norsk idrett og idrettsglede for alle skal vises fram gjennom NM-veka, Norgesleker og SKI NM.

Klart for World Cup for juniorer

De siste forberedelsene er gjort for utøvere, foreldre, lagledere og arrangører foran World Cup-rennene for juniorer 13.-17. mars er er det fart og spenning i og rundt Molde.

Gråkallen Rando - en artig lokal konkurranse

Trondheim Randoneeklubb arrangerte Gråkallen Rando onsdag kveld - en råtøff konkurranse nært byen av Trondheim. Her konkurrerte både erfarne og nybegynnere sammen i en artig konkurranseløype rundt fjelltoppen Gråkallen.

YWC/NC Molde - Oppdatert informasjon

! En justering på programmet, pr.4.3 ! ! Oppdatert med informasjon om overnatting ! Det har kommet noen endringer i programmet til ungdomsverdenscupen i Molde som gjør at det blir noen endringer på terminlisten til Classic Norway Hotels Norgescup. Nedenfor finner du også viktig informasjon til utøvere som vil konkurrere i ungdomsverdenscupen!

Trøndercup i randonee - lavterskel lokale konkurranser

Randoneemiljøet i Trøndelag i samarbeid med NSF Randonee arrangerer flere lokale og artige konkurranser gjennom vinteren. Konkurransene er åpne for alle enten man er erfaren med randokonkurranser eller bare har lyst til å prøve.

YWC Berchtesgaden

En stor norsk tropp er klar for ISMF YWC i vakre Berchtesgaden. Det skal konkurreres i vertikal lørdag 17. februar, og individuell søndag 18. februar.

ISMF World Cup, Villars

Etter en liten treningspause, er det klart for norsk deltakelse i verdenscupsirkuset! Villars er et kjent sted for verdenscupløperne våre, ved at de har arrangert både VM og Ungdoms-OL for kun kort tid siden!

Workshop fjellferdsel; Mennesket-Terreng-Været

Fredag 9. februar er det duket for workshop innen fjellferdsel i forbindelse med Classic Norway Hotels Randoneecup i Surnadal/Kårvatn. Workshopen holdes på Kårvatn i forbindelse med løypeleggingen av lørdagens individuell, og er tiltenkt å være et faglig påfyll for TD-er, arrangører, foreldre, utøvere eller andre som måtte være interessert i faget. Påmelding innen 7. februar kl 23.59!

Nytt EM-gull til Ida Waldal

Ida Waldal (19) fra Holmmelvik IL var suveren i U-20 klassen på onsdagens sprint og sikret seg et nytt EM-gull i Randonee- EM.

EM-gull til Ida Waldal

Ida Waldal (19) fra Hommelvik IL sikret seg EM-gull i randonee i U20-klassen i franske Flaine mandag.

NQ Sport sørger for rakettglid hos de norske randoneeutøverne

Førstkommende mandag, 8.01.24 braker EM løs, og den norske troppen er klar til dyst. Det rapporteres om god form hos utøverne som har lagt siste finpuss på formen gjennom jul- og nyttår. Julenissen kom også med en svært gledelig gave til Norges Skiforbund Randonee. Ny viktig samarbeidspartner er på plass!

Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01