Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Samling til terningkast seks

Romsdalen viste seg fram fra sin beste side da Randonee-landslaget i forrige uke gjennomførte første samling inn mot sesongen.

OL gir randoneeløft

Randonee-familien jubler etter å ha blitt en del av vinter-OL. Allerede i 2026 stiller utøverne til start under lekene i Cortina og Milano.

Norgescupavslutning

Sesongens Norgescup skal rundes av i Tromsø med to intense konkurransedager. Vinteren har gjort comeback i nord, mens resten av Norge kjenner på vårens varme dager.

Samordnet rapportering 2022

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Topp stemning under NM i Myrkdalen

Det ble delt ut både kongepokal og velfortjente medaljer under NM i sprint og individuell i Myrkdalen. Viljar IL og Voss IL gjorde en kjempejobb som arrangør og sikret et godt produkt som ble sendt direkte på NRK.

Lillehammer får felles NM

Lillehammer Skiklub, Søre Ål IL og Lillehammer Olympiapark AS har fått tildelt felles NM i 2024. Det skal arrangeres norgesmesterskap i langrenn, alpint, kombinert, hopp, freeski, telemark og randonee.

Actionfylt helg på Kårvatn!

Individuell på lørdag og vertikal på søndag var helgens program. Mildvær gjorde forholdene litt mer krevende både for arrangør og utøverne. Trollheimen Fjellsportklubb gjennomførte to veldig gode konkurransedager! Utøverne så også ut til å gi gass begge dagene. Vel gjennomført!

NM-veka 26-27. mars

Årets sesong har hatt mange høydepunkter for randonee, med blant annet Ida Waldal sine to gull i U18 under EM i Spania, Trym Dalset Lødøen sin seier i WC på individuell i U20-klassen og Hans-Inge Klette sine pallplasser i WC for senior. I tillegg var det en milepæl når WC sprint fra Sveits ble sendt direkte på NRK1 i slutten av januar. Det er fantastisk mye positivt som skjer nå om dagen.

Lagbilde

Vel overstått EM!

Årets EM er vel blåst og den norske gjengen er tilbake på norsk jord! Gledelig med en fyldig tropp med mange spennende navn. Noen var der for å høste erfaringer og kjenne på det internasjonale nivået, mens de erfarne var der for å samle gode plasseringer.

God norsk innsats i WC Valtellina Orbie

De norske utøverne begynner virkelig å markere seg i verdenscup-sirkuset! Helgens individuell og sprint ble arrangert i vakre, men snøfattige Chiesa in Valmalenco.

Spillemidler utstyr 2021

Det er nå klart for årets søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2021 (med fakturadato i 2021).

Klart for World Cup i Sveits

Norges Skiforbund stiller med to deltakere i torsdagens NRK-direktesendte World Cup-renn for randonee i sveitsiske Morgins.

Skimo Boì Taüll ISMF European Champoinship 2022

Norges Skiforbund stiller med en stor tropp til EM, der noen har mål om medalje, mens for noen er det å høste internasjonal erfaring som er det viktigste. Dette kommer til å bli interessante konkurransedager der Norge har muligheter til å hevde seg i flere klasser.

En innholdsrik helg oppsummert!

Det har vært en actionfylt helg både i inn- og utland. Sesongens første NM-medaljer har blitt delt ut og representantene våre i utlandet viser positiv utvikling frem mot EM om en snau måned.

SkiMo Youth Camp

SkiMo Youth Camp 2022 vel blåst. Bra deltagelse av veldig motivert ungdom og full gass heile helga. Stødig opplæring av høgaste kompetanse frå Ove Erik Tronvoll og Ola Hovdenak. Takk alle sammen for ei kjempehelg!! Hilsen Trollheimen Fjellsportklubb. Foto: Trollheimen Fjellsportklubb.

SkiMo Youth Camp 2022!

Trollheimen Fjellsportklubb inviterer til samling 8.-9.1 for ungdom opp til 20 år. Skiforbundet stiller med dyktige instruktører ved Ove Erik Tronvoll og Ola Hovdenak. For ytterligere informasjon, se invitasjon nedenfor!

Samordnet rapportering 2022

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB