Hopp til innhold

Kick-Off på sesongen 2024/2025

Landslaget gjennomførte Kick-Off for den viktige OL-kvalik sesongen 2024/2025 hos Olympiatoppen på Sognsvann. Der ble satsningen frem mot kommende sesong konkretisert og nye satsningsområder ble tatt tak i.

I tillegg til de områdene som det allerede jobbes med, ble lagbygging og lagskultur tatt tak i. Frank Heggebø, OLT var med å sette retningen på den prosessen inn mot kommende sesong.Lagkultur sammen med treningskvalitet der Martin Skaugen, OLT er tett påkoblet, blir to av utviklingsområdene det jobbes med inn mot og gjennom kommende sesong.

Samlingen ble avsluttet med ei økt på SNØ, der skispesifikk trening ble tatt tak i. På den økta var langrennsløperen Harald Arnesen og syklisten Ola Sylling med for å kjenne på om en satsning på randonee kan være aktuell for dem. Det ble mange tette dueller mellom Harald, Ola og landslaget på hurtighet og nedoverkjøring. Harald tok en knepen seier i nedoverkjøring. 

NIF-EPI03, 03