Hopp til innhold

Sterk fjerdeplass til Klette

Hans Inge Klette gikk inn til en sterk fjerdeplass i helgas World Cup-renn i sprint.

Det har den siste uken vært World Cup i Randonee i Italia.  

I Mix-konkurransen gikk Hans Inge Klette og Ida Waldal inn til en fin åttendeplass. De høstet verdifull erfaring som skal bygges videre på ved neste anledning det arragneres blandet stafett. 

Torsdagens individuell var lagt opp til ett realt randorenn. Tekniske stigninger og nedkjøringer i rufsete vær! Etter en dårlig start hvor den ene skien ble sparket av, gikk Trym inn til en 35. plass i ett sterkt herrefelt. Erik fulgte like bak, mens Ida og Hans-Inge valgte å spare krefter til lørdagens blandet stafett. Vegard måtte dessverre kaste inn håndkleet like før start, grunnet en skade. 

Resultater

Forhåndssak
Det er en spent og klar gjeng som har reist ned til Italia for en WC-helg med masse fart og spenning. Val Martello er en klassiker som flere av de norske utøverne har stiftet bekjentskap med de siste årene. Det skal konkurreres i individuell, blandet stafett og sprint. 
Allerede torsdag 22.februar går startskuddet for individuellen. Trym Dalset Lødøen, Erik Kårvatn og Vegard Øie stiller til start. Det blir spennede å hvem som har gjort treningsjobben hjemme de siste ukene og ikke minst takler høyden best. Konkurransen starter på over 2000 meter og havet. 

Fredag er det hviledag før vi stiller ett lag på blandet stafett som avholdes lørdag 24.februar. Ida Waldal er selvskreven, mens Hans-Inge har sikret seg herreplassen. Blandet stafett avholdes litt lenger ned i dalen på en skiskytterstadion. Det blir spennede å se hva det norske laget er i stand til, da vi ikke har klart å stille lag på de foregående blandet stafettene som har vært arrangert tidligere denne sesongen.

Søndag er det klart for sprint på den samme skiskytterstadion. Kvasse kanter og god glid er stikkord for sprinten. De norske utøverne på start er Hans-Inge Klette, Trym Dalset Lødøen, Ida Waldal, Erik Kårvatn og Vegard Øie. Vi håper Hans-Inge fortsetter å gå inn til gode plasseringer, men det blir også spennende å se om Ida, Trym, Erik og Vegard kan ta seg videre fra prolog og gi de andre kamp om plasseringer i heatene.

nif-epi04, 04