Hopp til innhold

Landslagsamling i Geiranger

Fartsfylt samling i Geiranger. Raske skiftesoner i spektakulær natur og snøkledde topper siste samlingsdag. Randonee er klare for vinteren.

Den siste barmarksamlingen til Randoneelandslagene ble lagt til Geiranger og Classic Norway Hotels, Utsikten hotell. Spektakulære omgivelser og variert vær satte gode rammer rundt samlingen. Med oss hadde vi Olympiatoppen som sparringspartner på første del av samlingen.

Rolige langturer, maks kvalitet på hardøkter og utvikling av «T3-byttesone» var samlingens hovedfokus. Utøverne fikk besøkt flere av de mest kjente turistperlene i området. Vi snakkker Ørnevegen, Dalsnibba, Skageflå og Vinsåshornet som kanskje de mest kjente perlene. Turistene fikk seg en underholdene time da vi la utviklingsøkten i «T3-byttesone» til gressplenen utenfor Norsk Fjordsenter. Rulleskiturene våre opp Ørnevegen og Dalsnibba var nok også av den «eksotiske» sorten for bobil- og cruiseturistene. Totalt sett gode og varierte treningsøkter som gjør oss godt forberedt til sesongen.

Nå venter en kort helgesamling i SNØ mot slutten av september før den årlige snøsamlingen på Juvassbreen holdes i uke 41. Vi gleder oss til å få snø under skiene igjen!

NIF-EPI01, 01