Hopp til innhold

ski

Vellykket samling i Åndalsnes

Utøverne var samlet en liten uke for barmarkstrening og sommerski med base på Classic Norway Hotels sitt hotell i Åndalsnes, Grand Hotel i sommer.

En representant fra Olypiatoppen var med oss hele samlingen for å gi oss god feedback på trening både en til en og som en gruppe. Et nøkkelpunkt vi tok med oss hjem er at det er enkle sekunder å hente ved å bli best på skiftesoner! 

Til sesongen vil du nok se mange norske utøvere være lynraske i skiftesonene. Kanksje du ikke engang rekker å se de på toppen av fjellet ved en treningsøkt? 

Utenom en sprintøkt og en teknikkøkt på ski ved foten av Alnestind, ble det samlet mange timer med god trening i fjellene rundt Åndalsnes. Bispen, Romsdalseggen og Gatåtind ble blant annet besøkt. Selv om ikke været alltid var på topp, var stemingen god! 

Det rapporteres også om god steming og solide treningsmengder hos de fire utøverne som har tatt turen til Dolomittene for ett tre uker langt høydeopphold. Det sykles, løpes og klatres til den store gullmedaljen! 

NIF-EPI01, 01