Hopp til innhold

Voss Liftutleige – en ordentlig randoneevenn

Vinteren har kommet og det er på tide å finne frem skiene. Utøverne på landslaget har siden tidlig i vår rettet fokuset mot vinteren og konkurransesesongen. NSF randonee jobber med å legge til rette for både landslagsutøverne og rekruttering til sporten. For å få til det, har vi flere samarbeidspartnere i partnernettverket som frem til nå har bestått av Classic Norway Hotels, Crazy Idea og Dynafit. Ny på laget er nå Voss Liftutleige som vil dra nytte av rabatterte priser hos de andre partnerne i nettverket.  

Voss Liftutleige er en allsidig bedrift der det meste av lifter, anleggsmaskiner og det meste innen verktøy kan leies. De leier ut til både bedrifter og privatpersoner. Trenger du kranbil til store eller små prosjekter, innehar de 3 stk kranbiler i str 42,53 og 135 t/m. 

Er det noe som helst utstyr en har behov for på prosjekt, hyttebygging, hagearbeid eller andre jobber, er de den rette leverandøren. De hjelper deg med å finne riktig utstyr som passer til arbeidsoppgaven og kan bistå med levering av utstyr. 

Voss Liftutleige blir sponsor for den første verdenscuphelga som går av staben til helga i Val Thorens i Frankrike. Der stiller Voss sin egen Hans-Inge Klette til start sammen med Sander Engdahl fra Molde. 

Alle aktørene i partnernettverket til randonee er viktige bidragsytere til å legge til rette for både topp og bredde i randoneesporten. Vi ser frem til å få utvidet nettverket ytterligere. Er det noen som har lyst til å bli en randoneevenn eller partner til randonee, ta kontakt med Martin Hanem Bartnes

NIF-EPI03, 03