Hopp til innhold

Landslagstrener og sportssjef i aksjon.

Første dag som sportssjef og landslagstrener

Martin Hanem Bartnes og Ove Erik Tronvoll hadde fredag første arbeidsdag som henholdsvis sportssjef og landslagstrener for randonee.

Randonee-utvalget i Norges Skiforbund er godt fornøyd med å ha ansatt duoen.

Begge har vært en del av randonee-miljøet siden 2006, da de var en del av den første norske troppen til et randonee-VM. Bartnes har lang tids erfaring som leder av randonee-utvalget og sitter dermed inne med verdifull erfaring for det videre arbeidet. Tronvoll har gjennom sitt entusiastiske engasjement som trener både for randonee og langrenn opparbeidet seg en særdeles god kompetanse som trener. I 2019 ble han tildelt tittelen årets trener av trenerklubben i langrenn.  

Duoen har et glødende engasjement for randonee og utviklingen av sporten. Dette sammen med deres utfyllende kompetanse seg imellom, er et godt utgangspunkt for videre utvikling av sporten sammen med resten av randonee-utvalget i Norges Skiforbund og resten av miljøet i Norge. 

Det er mye interessant i tiden som kommer, med blant annet World Cup-finalen i Tromsø til vinteren og randonee på OL-programmet i 2026. Til vinteren er det VM i Spania og Europeisk ungdoms-OL i Italia og mange andre interessante konkurranser. Ved at randonee har blitt OL-gren, blir det et tettere samarbeid med Olympiatoppen, noe som vil være med å løfte sporten i årene som kommer.

NIF-EPI03, 03