Hopp til innhold

NM-veka 26-27. mars

Årets sesong har hatt mange høydepunkter for randonee, med blant annet Ida Waldal sine to gull i U18 under EM i Spania, Trym Dalset Lødøen sin seier i WC på individuell i U20-klassen og Hans-Inge Klette sine pallplasser i WC for senior. I tillegg var det en milepæl når WC sprint fra Sveits ble sendt direkte på NRK1 i slutten av januar. Det er fantastisk mye positivt som skjer nå om dagen.

Neste store høydepunkt er NM i Myrkdalen.  Sprinten vil bli sendt direkte på NRK 1 som en del av NM veka, vinter. Dette blir en gylden anledning til å vise frem det fantastiske randonee-miljøet i Norge, i beste sendetid lørdag ettermiddag på NRK1. Søndagen er det duket for individuelt, der utøverne får brynet seg på fjellet i tilknytning til Myrkdalen, og hvor det blant annet blir kjempet om kongepokalen i herrer senior.

Dette har potensial til å bli ei fartsfylt helg med mye aktivitet og moro! Men for at vi skal lykkes er vi avhengig av et stort startfelt. Derfor håper vi mange tar turen til Myrkdalen og stiller på startstreken både i sprint og individuell. For de av dere som ikke har kjent på følelsen med å ha på startnummeret på en stund, er dette helga for å gjøre det.

Lørdag er det en klasse i hvert kjønn, der både junior, senior og veteran er inkludert i samme klasse. Dette for å få størst mulig startfelt i den TV-sendte sprinten. Forhåpentligvis får vi mange tette dueller, på tvers av alder.
På søndag er det junior, senior og veteranklasser i norgescupen. I NM er det junior- og seniorklasser, der veteran er inkludert i senior-NM. Får vi 15 norske damer på startstreken i senior/veteran, vil den klassen være kvalifisert for kongepokalen i 2023.

Lørdag kveld blir det en felles randonee-middag på hotellet i Myrkdalen. Der blir det muligheter for å mimre litt om tidligere bragder og hylle dagens flotte utøvere. Dette blir en fin reunion for de som har vært en del av randonee-familien fra den spede begynnelse. Det vil også bli rom for å diskutere utviklingsplanene til randonee frem mot OL i 2026. Det er mye spennende som skjer i årene som kommer.

Når det gjelder overnatting har NSF randonee reservert 13 rom av litt ulik størrelse på Myrkdalen Hotel. Her er det førstemann til mølla, ring på 47 47 16 00 for å booke rommene.

Mer informasjon om helga kommer etter hvert.
Sett av helga og kom til Myrkdalen for å ta på startnummeret.

NIF-EPI02, 02
Pedro Lemos