Hopp til innhold

Actionfylt helg på Kårvatn!

Individuell på lørdag og vertikal på søndag var helgens program. Mildvær gjorde forholdene litt mer krevende både for arrangør og utøverne. Trollheimen Fjellsportklubb gjennomførte to veldig gode konkurransedager! Utøverne så også ut til å gi gass begge dagene. Vel gjennomført!

På lørdagens individuell var det Vegard Øie som knepent stakk av med seieren etter en intens duell med Jonathan Albon. Trym Dalset Lødøen vinner juniorklassen. Hos senior kvinner var det Henriette Albon som vant foran Johanna Åstrøm. Ida Waldal, som vinner juniorklassen hos damene, syntes løypa ikke var lang nok og gikk samme distanse som damer senior. Hun kommer i mål kun 2.21 min bak Henriette i mål. Sterkt! 

Søndagens vertikal var det Jonathan Albon som var hakket sterkere enn Vegard Øie i senior herrer. Trym Dalset Lødøen vinner også vertikalen i juniorklassen, med Erik Kårvatn jaktende like bak. Ida Waldal var den raskeste blant samtlige damer, og vinner selvsagt juniorklassen. Astri Waldal, som stilte i veteranklassen kom på 2. plass, mens Henriette Albon kommer inn på 3.plass. 

Resultater kan ses her: Eqtiming og...

en hel del bilder fra helgen kan ses her: Dropbox og Dropbox

 Foto: Vigdis Rodal

Neste Norgescuprenn vil være i forbindelse med NM-veka på Voss. Så da er det bare å kvesse stålkantene og trene inn sprintdrillien før vi møtes til intense dueller om NM-medaljene! 

NIF-EPI02, 02
Pedro Lemos