Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Klart for World Cup i Sveits

Norges Skiforbund stiller med to deltakere i torsdagens NRK-direktesendte World Cup-renn for randonee i sveitsiske Morgins.

Skimo Boì Taüll ISMF European Champoinship 2022

Norges Skiforbund stiller med en stor tropp til EM, der noen har mål om medalje, mens for noen er det å høste internasjonal erfaring som er det viktigste. Dette kommer til å bli interessante konkurransedager der Norge har muligheter til å hevde seg i flere klasser.

En innholdsrik helg oppsummert!

Det har vært en actionfylt helg både i inn- og utland. Sesongens første NM-medaljer har blitt delt ut og representantene våre i utlandet viser positiv utvikling frem mot EM om en snau måned.

SkiMo Youth Camp

SkiMo Youth Camp 2022 vel blåst. Bra deltagelse av veldig motivert ungdom og full gass heile helga. Stødig opplæring av høgaste kompetanse frå Ove Erik Tronvoll og Ola Hovdenak. Takk alle sammen for ei kjempehelg!! Hilsen Trollheimen Fjellsportklubb. Foto: Trollheimen Fjellsportklubb.

SkiMo Youth Camp 2022!

Trollheimen Fjellsportklubb inviterer til samling 8.-9.1 for ungdom opp til 20 år. Skiforbundet stiller med dyktige instruktører ved Ove Erik Tronvoll og Ola Hovdenak. For ytterligere informasjon, se invitasjon nedenfor!

nif-epi04, 04
VM snøsport