Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Hans Inge, prolog

Verdenscupsesongen er i gang!

Hans-Inge Klette og Sander Engdahl representerte de norske fargene under WC åpningen i Val Thorens. Spenningen var som alltid stor foran årets første internasjonale konkurranse. Sesongforberedelsene har gått bra for begge de norske løperne og den første WC helga bød på verdifull konkurranseerfaring og var en god og viktig gjennomkjøring mot årets mål, EM i franske Flaine andre uka i januar.

Classic Norway Hotels Randoneecup

Romsdal Randoneeklubb inviterer til første rennhelg i Classic Norway Randoneecup 2.-3. desember. Rennene som var planlagt arrangert i Tusten Skiheiser, flyttes til Bjorli Skisenter grunnet snømangel.

Klart for Skisprell

Vi er klare for å sette i gang Skisprell over hele landet! Et fantastisk lavterskel aktivitetstilbud for barn og unge uten startnummer der fokuset er lek, aktivitet og skiglede. Norges Skiforbunds skiklubbutviklere er klare for bistå og hjelpe nye klubber med Skisprell i vinter.

Infomøte Randonee

Norges Skiforbund randonee inviterer til digitalt informasjonsmøte torsdag 2. november kl. 20.30 – 22.00 via teams. Agenda og teamslink følger i brødteksten.

Uttakskriterier til EM

EM arrangeres i Flaine/Chamonix fra 8.1-12.1 . Her gjelder det å være på ballen tidlig i sesongen for å kvalifisere seg.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03