Hopp til innhold

Elise F Simonsen (tv) inn til sterk 6. plass i Norgescup for junior
Elise F Simonsen (tv) inn til sterk 6. plass i Norgescup for junior

Østfold i finalen på første Norgescup jr!

Trøsken-løperen Elise Fredheim Simonsen tok en flott sjetteplass i første Norgescup-sprint i den eldste juniorklassen.

Første Norgescuphelg arrangeres i disse dager på Lygna. I strålende kaldt vintervær har en god gjeng Østfoldløpere kommet på plass. Fredag​startet med sprint friteknikk, og i dag imponerte Elise Fredheim Simonsen i K 19/20.

En solid prolog ga oss ambisjoner på hennes vegne, og det holdt helt til finale der heftig manøvrering mot slutten brakte henne inn til en solid 6.plass i eldste juniorklasse. Vi gratulerer!

I samme klasse kvalifiserte også Tora Rønneberg Weng fra Eidsberg IL seg til kvartfinale. Det ble dessverre stopp i kvartfinalen, men likevel en sterk prestasjon blant Norges beste langrennsløpere.

I K17 deltok Anna Solberg fra Spydeberg i sitt første Norgescuprenn. En god prolog for debutanten ga kvartfinaleplass og Norgecup-poeng. I K18 gjorde Marthe Lillegraven Langsæter og Julie Nordahl Solberg fra Trøsken IL også gode løp.

I gutteklassen ble det dessverre ingen løpere til finalerunden, men likevel gode prestasjoner fra Trøskenløperne Marcus Dahl-Rismyhr, Andreas Tomta og Norgescup-debutanten Emil Syversen Rekvin.

Norgescuphelgen fortsetter med 10 og 15 km friteknikk på lørdag og 7,5 og 10 km klassisk på søndag. Vi ønsker lykke til!

NIF-EPI01, 01