Hopp til innhold

Rennsøknader

Fristen for å søke langrenn (og turrenn) i Østfold for neste sesong er 24. september. Her finner du mer informasjon om hvordan du går fram!

Under forutsetning av at smitten av covid-19 ikke begynner å øke igjen, ligger det an til at det kan arrangeres skirenn kommende vinter. Vi oppfordrer derfor alle klubber som ønsker å arrangere kretsrenn og turrenn om å legge inn rennsøknader på vanlig måte. 

Alle rennsøknader skal legges inn i www.sportsadmin.no.
Enkel brukerveiledning for online rennsøknad i SportsAdmin finner du HER

Den som skal legge inn arrangementene, må ha tilgang som arrangementsansvarlig i klubben. Ta kontakt med skikretsen dersom dere trenger hjelp til dette, ostfold@skiforbundet.no, eller tlf. 41 90 77 57 (Thor)

NB! 
Sjekk at du er innlogget med din klubb og ski i Sportsadmin, ikke logget inn med klubb og gren. Dette er viktig for at rennet skal vises riktig i online terminliste. Og velg kode 422 Langrenn eller 428 Turrenn (IKKE 420 ski!)

Siste frist: 24. september.

Alle søknader skal utskrives i tråd med følgende retningslinjer:

 • ønsket stilart
 • ønsket type renn (sprint, skicross, skiathlon, fellesstart, enkeltstart osv.)
 • om søkt dato er fastlåst, eller om denne kan endres. Langrennskomiteen (LK) forbeholder seg retten til å ikke føre opp renn dersom oppført dato ikke er gjennomførbar ifht. helheten i terminlista og annen dato ikke er mulig for arrangør.
 • navn og mail-adresse til TD som klubben stiller til disposisjon for andre renn sesongen 2021-22 SKAL legges inn i kommentarfeltet på søknaden (i feltet Beskrivelse)
 • navn på rennleder, dersom dette er klart

Vedr. KM-arrangement:

 • Den 'nasjonale' KM-helga er oppsatt til 22-23. januar. 
  • lør 22.01.22 
  • søn 23.01.22
 • KM sprint og stafett kan søkes om på datoer som er ønskelig for arrangør.

NB!  Klasser m.m. legges inn etter at dere har fått tildelt arrangementet, det holder om dere legger inn en klasse for å få avsluttet rennsøknaden.

Møller-cup renn i Østfold
Rennet vil få stor deltakelse i og med at dette er et cup renn for 15-16 åringer i Oslo/Akershus/Østfold.   De som ønsker å arrangere dette rennet må merke sin søknad med Møller-cup.

Bilbutikk1 /Swenor cup
Alle kretsens renn vil inngår i vår cup Bilbutikk1 /Swenor

Når dere vurderer hva dere skal søke på- og på hvilket tidspunkt - ta gjerne utgangspunkt i siste sesongs terminlister, hhv. langrenn og turrenn.  Erfaringsmessig ønsker mange å arrangere skirenn i februar, men sesongen er mye mer enn denne måneden!

VIKTIG!
Iht. tidligere vedtak må alle klubber som søker renn også stille med minimum én Teknisk Delegert (TD) til disposisjon for skikretsen for hvert renn som klubben ønsker å arrangere. Dette er for at vi skal få avviklet alle renn iht. reglementet.

Det vil bli arrangert TD-kurs sammen med Oslo/Akershus for både gamle og nye TD'er i løpet av høsten. Mer informasjon kommer.

Spørsmål 
.... kan rettes til terminlisteansvarlig i LK, Per Weng weng@online.no

Lykke til med arbeidet, og husk fristen: 24. september!

NIF-EPI02, 02
NTB