Hopp til innhold

Ungdomsstafetten 2019

Endelig stilte Østfold lag på ungdomsstafetten igjen, etter noen år uten deltagelse. Det var en spent gjeng som møtte opp på hotellet lørdag 9 mars.

Fullt program ventet dem med overnatting på Helsfyr Hotell. Med  i programmet var 5 mila på lørdag + 3 mila på søndag som tilskuere i Holmenkollen skianlegg og ikke minst banketten med alle lag og ledere på lørdags kvelden. Men selve spenningen var selvfølgelig stafetten på søndag, hvor de skulle måle krefter med de beste 15 og  16 åringene i landet. Stafetten vises også på NRK som sikkert også lagde et par sommerfugler ekstra i magen.

Alle løperne gjorde en kjempe innsats og ga alt. Elise Simonsen gikk 1 etappe og lå meget godt an til det gjensto ca 900 m, da var det en jente foran henne som falt og tok med seg Elise også. Men må berømme Elise på måten hun taklet dette på, hun ga virkelig alt og veksler som nr 27 og det viktigste humøret steg fort igjen etter veksling. 2 etappe gjennomføres meget bra av Marcus Dahl-Rismyhr som går laget opp noen plasser og veksler på plass 23. 3 etappe går også meget bra, her er det Karin Dalbye som bryner seg mot landets beste 16 åringer og leverer en solid etappe i dette sterke selskapet og veksler på en 24 plass. 4 etappe løser Simen Lundem meget bra og havner i spurtoppgjør, som han taper med en tånegl etter fotofinish, noe vi ikke var helt enig 😊. Østfold havner på 24 plass, noe som er meget bra med tanke på uhellet underveis. Vi er jo bare ca 1 minutt fra å havne topp 15 !!

Avslutningsvis vil jeg berømme disse 4 flotte løperne som er noen fantastiske  ungdommer. Måten en del av dem skaffer seg nye venner og bekjentskaper, på tvers av kretser er virkelig noe som varmer en trener. Dette arrangementet er jo laget for nettopp dette  og i  tillegg til å prestere sitt beste da. Men for å  få oppleve skiglede og fremgang over lang tid  er man avhengig av gode venner som kan hjelpe deg på veien !! Vil også takke Tormod Lundem og Henning Dalbye  for flott oppfølging av løpere, både sportslig og sosialt.

Flere bilder

Tusen takk for en flott helg !!

Hilsen en stolt trener 😊
Vebjørn Dahl Rismyhr

NIF-EPI03, 03