Hopp til innhold

Vel gjennomført Skikretsting 2023

Gudbrand Bakke sin avgang som styreleder etter 14 år i kretsstyret var det absolutte høydepunktet på årets skikretsting. Han har gjort en fantastisk jobb for kretsen og for Oslo idretten med sitt engasjement og sin kunnskap.

Kvelden startet med hedring av våre utøvere og deres fantastiske resultater i sesongen 2022/2023.

Espen Utaker fikk Hederstegn fra langrennsmiljøet og Gudbrand Bakke ble takket av med sitt Hederstegn fra styret og administrasjonen.

Skikretstinget 2023 ble gjennomført med stø hånd av dirigent Kathe Langvik (se protokoll) før kvelden ble avsluttet med valg av nytt styre.

Valgkomiteen hadde gjort en utmerket jobb og alle kandidater fra instillingen deres ble valgt inn i det nye styret.   SE NYTT STYRE


Tidligere styremedlemmer som var tilstede ble takket for den gode jobben de har utført (fra venstre: Atle Rolstadaas, Kristoffer Erichsen, Frode Wirum Sæter og Gudbrand Bakke).


Gudbrand overrekker «stafettpinnen» til vår nye styreleder Ingrid Heggebø Lutnæs.

Ingrid og det nye styret ser nå frem til 2 nye år hvor de vil jobbe med rekrutering og de utfordringene vi har med anleggspolitikken i byen vår (se sak 7.2 i fra tingdokumentene).

Vi takker Gudbrand for den fantastisk gode jobben han har gjort for skiaktiviteten i Oslo.  Skikretsen vil fortsatt jobbe sammen i forhold til Handlingsplanen og være inspirert av hans engasjement  i tiden fremover.

Pressentasjon på tinget             SIGNERT Protokoll

NIF-EPI03, 03