Hopp til innhold

Positive klubbesøk

Oslo Skikrets med klubbveiledere har gjennomført klubbesøk hos Kollenhopp og Høybråten og Stovner alpin så langt i høst. Kretsen er imponert og gleder seg til å besøke flere klubber.

Kretsen er i gang med å besøke skiklubbene i Oslo. Etter de to første besøkene føler kretsen en stolthet over den jobben som gjøres lokalt.  Stor aktivitet for barn og unge og mye dugnad for å skape skiglede.  Leder for Høybråten og Stovner  alpin Mona Kristiansen viser til at de forrige vinter hadde 700 barn innom bakken deres i prosjektet "Groruddalssatsingen".  De har egen bakke de drifter samt BUA ordning hvor folk kan låne bruktutstyr gratis.

Kollen hopps daglig leder Erlend Munkeby forteller at de på trening har rundt 90 utøvere i aksjon, og disse var både barn, ungdom og veteraner.  Treningstilbudet til Kollenhopp er et samarbeid mellom Østfold, Akershus og Oslo. De har åpne treninger og de låner ut utstyr til nye slik at de kan prøve sporten før de velger å bli med.

NIF-EPI02, 02