Hopp til innhold

Skiklubbutvikler Marianne Myklebust

Oppland Skikrets har hatt ansatt en egen skiklubbutvikler siden 2016. I 2022 ble det ansatt skiklubbtutviklere i alle landets 16 skikretser. Disse skal blant annet bistå klubbene med utvikling innen rekruttering, trenerkompetanse, arrangement og anlegg.

Skiklubbutviklerne skal være der aktiviteten skjer, i klubbene, og hjelpe dem med å sette fokus på skiglede, bredde og allsidighet – med mål om å rekruttere enda flere glade skiløpere ut i bakker og løyper.

Oppland Skikrets sin skiklubbutvikler heter Marianne Myklebust. 

Hvem er Marianne?
Marianne har bakgrunn fra langrenn, blant annet som landslagsløper, trener og styreleder i Birkebeinerrennet. I tillegg har hun de siste 20 årene har hatt ulike roller innen kjerneområdene - alltid med hovedfokus på lek, utvikling og varig skiglede, med både brede og smale, lange og korte ski.

Marianne har formell kompetanse innen økonomi, pedagogikk og ledelse, men det er hennes lange erfaring med å skape mange og gode skiløpere som gjorde at Hedmark Skikrets valgte å ansette nettopp henne.

Marianne Myklebust har en tredelt stilling og jobber 20 % for NSF, 30 % for Hedmark og 50 % for Oppland Skikrets.

Ta kontakt!
Vi oppfordrer alle klubber som har lyst til å få besøk av Marianne om å ta kontakt, enten på marianne.myklebust@skiforbundet.no eller tlf. 908 32 223

NIF-EPI02, 02