Hopp til innhold

Overnatting NC/NM junior 2024

Oversikt over innmeldt overnatting ifbm. NM/NC junior 2024 er nå lagt ut, sist oppdatert 28. september.

Oppland Skikrets organiserer overnattingsplasser i forbindelse med mesterskap og norgescuprenn i langrenn, for innkvartering for utøvere, støtteapparat, ledere - både for å oppnå gunstige priser og den positive effekten av å bo samlet som krets. Utøvere og trenere vil bli prioritert dersom vi ikke har nok sengeplasser til alle som bestiller overnattingsplasser.

NSF fordeler overnatting
NSF viderefører ordningen med felles organisering av overnatting ifbm. NM og NC junior. Dette innebærer at NSF reserverer alle sengeplasser på arrangørstedet og fordeler på kretsene. I utgangspunktet er fordelingsnøkkelen 1 leder pr. 3 utøvere, men vi får ofte noen flere rom. Bakgrunnen for ordningen er for å sikre at alle utøvere får overnatting nær stadion. 

Foreldre kan gjerne bestille overnatting gjennom skikretsen, slik at vi får oversikt over hvor mange som ønsker overnatting. Men vi kan ikke garantere at alle får plass, så det kan være et alternativ å undersøke alternativ overnatting i privat regi som back up.

Linken til bestilling stengte 27. september.

Innmeldt overnatting pr. 09.10.23

Bestillingen pr. 28. september er foreløpig og kan evt. kanselleres når hoteller og priser er klart. Men når tilbud om hotell er akseptert når det er klart, anses den som bindende. Etter den tid er det hotellets avbestillingsvilkår og velvilje som avgjør.

Oppland Skikrets Junior på Facebook

Oppland Skikrets har en egen gruppe for sine juniorløpere på Facebook. Her legges det ut fortløpende informasjon om ting som angår junior i skikretsen denne sesongen.

KLIKK HER for å be om å bli medlem (innlogging kreves)

_______________________________

Spørsmål?
Ta kontakt med Ellie på skikretskontoret, tlf. 977 71 953, oppland@skiforbundet.no.

NIF-EPI03, 03