Hopp til innhold

Overnatting HL 2024

Skikretsen organiserer overnatting ifbm. Hovedlandsrennet 2024 nordiske grener. Oversikt over innmeldt overnatting er nå lagt ut.

Overnatting ifbm. Hovedlandsrennet organiseres av NSF/skikretsene. Dette betyr at dere melder inn ønsket overnatting til skikretsen.

Vi har reservert rom på Wadahl Høgfjellshotell. Vi prøver å få plass til alle som melder inn overnatting, men må evt. operere med venteliste dersom kapasiteten sprenges.

Linken til bestilling av overnatting stengte 27. september.

Innmeldt overnatting pr. 10.10.23

 

Bestillingen pr. 28. september er ikke bindende
... og kan evt. kanselleres når priser er klart, info sendes ut til alle påmeldte i oktober. Men vi trenger en tidlig oversikt over alle som ønsker overnatting gjennom skikretsen.

Det vil bli sendt ut epost til alle som melder inn behov for overnatting i løpet av oktober, da vil dere også få oppgitt priser og avbestillingsvilkår. Denne eposten må besvares for å akseptere tilbud om overnatting, og da anses bestillingen som bindende ihht. med hotellets avbestillingsvilkår. 

Dersom man av ulike grunner ikke benytter seg av rommet under HL og avbestiller for sent, må privat reiseforsikring benyttes.

HL2024 på Facebook

Oppland Skikrets har en egen gruppe for HL2024 på Facebook. Her legges det ut fortløpende informasjon om ting som angår 15-16 år i skikretsen denne sesongen.

KLIKK HER for å be om å bli medlem (innlogging kreves)

____________________

Spørsmål?
Ta kontakt med Ellie på skikretskontoret, tlf. 977 71 953, oppland@skiforbundet.no.

 

NIF-EPI03, 03