Hopp til innhold

Hvordan skal framtidas skirenn se ut?

Oppland Skikrets ønsker innspill og erfaringer om skirenn, og hvordan framtidens skirenn skal være. Både utøvere/tidligere utøvere, ledere, trenere, foresatte og alle andre med et hjerte for skiidretten oppfordres til å svare.

Svarfrist: Så snart som mulig!

Tilbakemelding fra utøvere

Utøvere i alle aldre og fra alle grener kan svare på spørsmålene, og svarene blir gitt anonymt. Også tidligere utøvere kan svare.
gi svar som utøver

Tilbakemelding fra alle andre

Trenere, ledere, foresatte m.fl. fra alle grener kan svare på spørsmålene.
gi svar fra trenere, ledere, foresatte m.fl.

Bakgrunn

Oppland Skikrets har som mål i Handlingsplanen 2021-2023 å få flere til å delta på skiaktivitet, inkl. skirenn og konkurranser, og at flere deltar lengre. I dette arbeidet ønsker skikretsen innspill og erfaringer fra klubber og utøvere/tidligere utøvere om skirenn, og hvordan framtidens skirenn skal være.

Evt. spørsmål kan sendes skikretsen på e-post oppland@skiforbundet.no.

NIF-EPI02, 02
NTB