Hopp til innhold

SGV 2022 avlyst!

Solan Gundersens Vinterleker er avlyst, men det jobbes med å finne en alternativ løsning. Mer informasjon kommer så snart det er klart.

Status pr. 24. januar
I dag kom dessverre meldingen om at årets SGV er avlyst.
Men det jobbes med å finne en alternativ løsning - mer informasjon kommer!

Arrangøren Alvdal IL skriver følgende på sin hjemmeside:
Vi må dessverre meddele at årets leker avlyses grunnet koronasituasjonen. Vi har fulgt utvikling fortløpende den siste tiden, og selv om det har blitt åpnet opp noe, så ser vi stigende smitte, og med dagens restriksjoner har vi ikke ressurser og midler til å gjennomføre arrangementet forsvarlig.

Dette er beklagelig overfor alle som har gledet seg og hadde tenkt til å ta turen til Alvdal i vinter. Vi satser på å komme tilbake sterkere enn noen gang neste år!

Skigruppa Alvdal IL


Bestilt overnatting er dermed kansellert.
Vi krysser fingre for at de kommer sterkere tilbake i 2023.

_______________________________________________

Solan Gundersen Vinterleker er hovedrennet og årets happening i hopp og kombinert for aldersklassene 12-14 år, dvs. utøvere født i 2008-2010. I år blir lekene arrangert helgen 18-20. februar, som vanlig i regi av Alvdal IL.

Overnatting
Oppland Skikrets organiserer felles overnatting for de som ønsker det. Tradisjonen tro har vi reservert hytter på Langodden Gård.

Innmeldt overnatting pr. 15.01.22

Oversikt hytter

Pris avhenger av hvor mange vi blir, fordelt på de ulike hyttene. Men mest sannsynlig blir det et sted mellom kr. 165-200 pr. person pr. døgn. 

All mat må ordnes av den enkelte, det er kjøkkenkrok i alle hytter.

NB! Husk å ta med eget sengetøy!

 

Spørsmål?
Kan rettes til kretskontoret ved Ellie, tlf. 977 71 953, oppland@skiforbundet.no

 

NIF-EPI02, 02