Hopp til innhold

Ny skiutvikler er ansatt

Marianne Myklebust er ansatt i 50% stilling som skiutvikler for Oppland Skikrets.

Hun erstatter dermed Silje Knox, som sluttet i jobben 31. mars i år.

Marianne har lang fartstid og bred erfaring innen skisporten. Hun har et brennende engasjement for barne- og ungdomsaktivitet, i tillegg til å være kursholder/trenerutvikler og anleggskonsulent. Og selv om hun har en tidligere karriere som langrennsløper, er hun klar for å bidra innen alle grener i skikretsen. 

Mange av dere ut i klubb kjenner Marianne allerede, da hun har bistått skikretsen på mange oppdrag, i tospann med Silje Knox. Nå tar hun altså steget helt inn, som ansatt i skikretsen. Hun begynte i stillingen 15. august.

Ta gjerne kontakt med Marianne, 
på mobil 90832223 eller epost, marianne.myklebust@skiforbundet.no.

Vi i skikretsen er glad for å henne med på laget!

 

 

NIF-EPI03, 03
NTB