Hopp til innhold

Velkommen til Skibanken!

Skibanken er et samarbeid mellom Skiforbundet og Sparebank1. 800 skipakker skal gis bort til organisasjoner, klubber og lag der ute, søk nå!

Sparebank1 og Norges Skiforbund ønsker å gi alle de som ikke kan, eller ikke ønsker å bruke penger på skiutstyr, muligheten til å komme seg ut i løypene. Og ikke minst gi dem muligheten til å delta i det felleskapet som ligger i norsk skikultur.

Sammen med sportsbransjen samler de inn skiutstyr som ikke blir brukt, eller som ikke ville ha blitt solgt. Slik får utstyret nytt liv og de bidrar til bærekraftige aktiviteter for alle som vil gå på ski, uavhengig av økonomi eller andre forutsetninger.

Så søk på skipakker eller doner ski som står i garasjen og støver ned. Det er noen der ute som trenger ski og å få oppleve skigleden, mestringsfølelsen og friheten med å ha ski på beina

Les hele saken her og SØK

NIF-EPI02, 02
NTB