Hopp til innhold

KM langrenn avlyst!

KM-helga på Beitostølen, som ble flyttet til 10-11. april, er dessverre avlyst pga. korona og den stigende smittetrenden.

Med bakgrunn i dagens usikre smittesituasjon, med stigende smittetall også i Innlandet, og en usikker smittesituasjon i Øystre Slidre IL med folk i karantene, har kommuneoverlegen besluttet at det ikke er ønskelig med et stort skirenn på Beitostølen 10-11. april.

Det er også knyttet stor spenning og usikkerhet til hvordan påsken og et forventet storinnrykk med påsketurister til Beitostølen, vil påvirke smittesituasjonen i kommunen.

Vi beklager dette, men vi satser på at neste vinter blir lang, hvit, passe kald og helt koronafri!

___________________________

Nyhetssak fra januar 2021:

Når regjerigen sier at dagens tiltak gjelder 'inntil videre', er det dessverre ingen som tror det vil være mulig å gjennomføre KM som planlagt helgen 30-31. januar.

Det har idag vært avholdt møte med skikretsen og arrangørene på Beitostølen for å se på muligheter for flytting av KM-helgen, i en allerede spekket terminliste.

 - Men hva med å være litt crazy, spør Erik Østli. - Hva med å arrangere skirenn etter påske? Når dagene er lange og lyse, sola varmer godt og det fortsatt er fine snøforhold på Beitostølen.

Så det gjør vi. 
Velkommen til KM langrenn, distanserenn, på Beitostølen helgen 10-11. april.

Vi er klar over at dette kolliderer med Liatoppen Skiskytterfestival, men gitt korona og dagens restriksjoner for nasjonale renn, ser vi også at det er en stor sjanse for at det må arrangeres på en alternativ måte i år. 

VIKTIG!
Alle påmeldinger for 30-31. januar er videreført til 10-11. april. Det betyr at dersom dere IKKE skal delta der, må dere selv aktivt gå inn i Min Idrett og melde dere av.

Mer informasjon kommer når det nærmer seg, det er (heldigvis) en liten stund til april!

NIF-EPI02, 02
NTB