Hopp til innhold

Frivillig under Para-VM 2021?

Inntil videre planlegges det for gjennomføring av Para-VM 2021. Kan du tenke deg å være frivillig på en av arenaene? Funksjonærportalen er nå åpen!

International Paralympic Committee (IPC) har valg Norge og Lillehammer-regionen som første arrangør av et samlet Para-VM, 7. -20. februar 2021.

Dette er det største Para-arrangementet i Norge siden Paralympiske leker på Lillehammer i ’94. NIF og Skiforbundet har som målsetting å løfte paraidretten og hedre fantastiske idrettsutøvere ved å gi dem det beste snøsport-VM som har blitt arrangert, og et arrangement som vi i regionen kan være stolte av å ha bidratt til.

Men det blir ikke arrangement uten frivillige!

INVITASJON FRIVILLIGE

Dugnad for idrettslagene
Vi håper ditt idrettslag er positive til arrangementet og ønsker å bidra med frivillige for å gi utøverne det de fortjener. På lik linje med funksjonsfriske utøvere på samme nivå, som vi har tradisjon for å gi fantastiske øyeblikk gjennom større vintersportsarrangement i region vår.

Godtgjørelse til klubben
PARA-VM gir gode betingelser for å delta som funksjonær, med bekledning og kr. 800 pr dag til ditt idrettslag. Dette gir en god sum i klubbkassa, men den viktigste drivkraften for å være med håper vi er det sosiale, at det skal være både gøy og litt slitsomt å være frivillig, samtidig som det skal gi varige minner og erfaring. 

Funksjonærbetingelser
Alle funksjonærbetingelser er ikke helt klare enda, men de blir oppdatert på arrangementssiden etter hvert som de blir bekreftet.

En normal arbeidsdag vil være mellom 5-7 timer (07.30-14,00), litt avhengig av hvilke arbeidsoppgaver man  har og hvor.

Meld dere på
... ved å trykke på linken under, velg ønsket arena, så dukker det opp hvilke dager du kan bidra. For å få full "frivilligpakke", må man melde seg på minimum 4 dager. 

Påmeldingsportal: https://app.rubic.no/Public/Projects/378 

Info om PARA VM: https://lillehammer2021.com/bli-frivillig

 

Sportslig hilsen
frivilligkoordinatorer og - ansvarlige Para-VM 2021

NIF-EPI01, 01
NTB