Hopp til innhold

Marianne Myklebust

Skikretsens skiklubbutvikler

Skiklubbutvikleren heter Marianne Myklebust og jobber i 50% stilling. Vår oppfordring til klubbene: Bruk henne!

Hvem er Marianne?
Marianne har bakgrunn fra langrenn, bl.a. som landslagsløper, trener og styreleder i Birkebeinerrennet. I tillegg har hun de siste 20 årene har hatt ulike roller innen kjerneområdene - alltid med hovedfokus på lek, utvikling og varig skiglede, med både brede og smale, lange og korte ski.

Marianne har formell kompetanse innen økonomi, pedagogikk og ledelse, men det er hennes lange erfaring med å skape mange og gode skiløpere gjennom mange år som gjør at Oppland Skikrets valgte å ansette nettopp henne.

Hva gjør en skiklubbutvikler?
Det er klubbene selv som har ønsket seg denne stillingen, gjennom Tingvedtak i 2015 og 2017. Skiklubbutviklerens hovedoppgave er å hjelpe og bistå klubbene med utvikling, innen bl.a. rekruttering, trenerkompetanse, arrangement og anlegg m.m.

Marianne skal med andre ord være der aktiviteten skjer, dvs. ute i klubbene, og hjelpe dem med å sette fokus på skiglede, bredde og allsidighet – med mål om å rekruttere enda flere glade skiløpere ut i bakker og løyper.

Ta kontakt!
Vi oppfordrer alle klubber som har lyst til å få besøk av Marianne om å ta kontakt, enten på marianne.myklebust@skiforbundet.no eller tlf. 908 32 223

  

nif-epi04, 04
Pedro Lemos