Hopp til innhold

Kretssamling AVLYSES

Pga. dagens smittesituasjon ser vi oss dessverre nødt til å avlyse den tradisjonelle snøsamlingen for 15-16-åringene, i år på Mosetertoppen helgen 13-15. november.

Avlysing av samling
Koronasmitten i samfunnet øker og nærmer seg kritisk nivå. Dette gjelder også Innlandet, inkl. kommuner som har påmeldte deltakere på samlingen. FHI mener også at mange kan være smittet uten å være klar over det.

Stadig strengere tiltak innføres, og på torsdagens pressekonferanse var budskapet tydelig; hold dere hjemme, reduser antall smittekontakter og unngå unødvendige reiser.

Å gjennomføre en helgesamling med 30+ ungdommer fra hele skikretsen vil kunne ha store konsekvenser dersom det skulle oppstå en smittesituasjon. Og selv om vi på en samling ville ha lagt opp til å følge alt av gjeldende smittevernregler mht. bl.a. avstand og kohorter, vil antallet smitte- og nærkontakter for disse ungdommene øke betraktelig, i tillegg til de kohortene som de allerede er en del av på hhv. familie, skole og klubbtreninger.

Det er med tungt hjerte at vi velger å avlyse, men som skikrets og offentlig arrangør har vi også et samfunnsansvar, som vi føler på i disse dager. 

Med hilsen
Langrennskomiteen, 
Oppland Skikretsen

___________________________

Velkommen til kretssamling! 
... for 15-16 år, født 2005-2006
... helgen 13-15. november
... på Mosetertoppen

Overnatting
Vi har reservert 1 storhytte og 4 mindre hytter (anneks) på Mosetertoppen Panorama.

Påmelding
Pga. coronarestriksjoner er det litt færre plasser enn normalt, da vi ikke kan bruke sengekapasiteten fullt ut av smittevernhensyn. Vi har derfor 30 plasser på samlingen, og det er førstemann til mølla som gjelder.

Påmeldingen åpnet som varslet mandag 12. oktober kl. 15.00.
Etter seks timer har vi nådd taket på 30 deltakere og vel så det.

Alle de 32 som er påmeldt pr. 12. oktober kl. 21.00 har plass på samlingen.

Påmeldte deltakere pr. 22. oktober

Men det er fortsatt mulig å melde seg på venteliste,  KLIKK HER.
Vi vil også se på muligheten for å få plass til flere deltakere.

Pris 
Ca. kr. 2.000 (utfaktureres til klubbene i etterkant).
Endelig pris avhenger av antall påmeldte deltakere.
Prisen inkluderer overnatting, middag fredag, lunsj og middag lørdag, samt lunsj søndag. Hver enkelt tar med egen mat til frokost og mellommåltider/kveldsmat.

Ledere: 
Lillann Gulbrandsen og Håvard Nyhagen fra Langrennskomiteen.

Program og mer informasjon
... legges ut nærmere samlingen

Spørsmål?
Ta kontakt med Lillann Gulbrandsen, tlf. 480 87 972, eller Håvard Nyhagen, tlf. 957 32 765, eller kretskontoret v/ Ellie Lein, oppland@skiforbundet.no, tlf. 977 71 953

Velkommen på samling!

Skihilsen fra Oppland Skikrets
v/ langrennskomiteen

NIF-EPI03, 03