Hopp til innhold

Freeski lanserer Trener 0!

NOR Freeski lanserer Trener 0 - et digitalt lavterskel trenerkurs for idrettslag, klubber, trenere og foreldre som ønsker å komme i gang med trening innen freeski, eller som ønsker å øke kvaliteten på treningene!

I takt med den økende populæriteten til freeski, og dagens situasjon med koronaviruset, så vi behovet for å utvikle et kurs som kan komme hjem til kursdeltakerne - slik at flest mulig kan delta og øke sin trenerkompetanse. Denne ideen har resultert i et tre timers digitalt kurs - Trener 0.

Trener 0 er steget før Norges Skiforbunds trenerløype og gir en introduksjon til freeski. Formålet med kurset er å dekke et større spekter av ferdigheter og behov. I tillegg vil kursdeltakerne få et innblikk i hvordan treninger kan organiseres og tilrettelegges for å skape god skiferdighetsutvikling for hele treningsgruppen, uavhengig av nivå. HER kan dere lese mer om Trener 0. 

Vi håper så mange som mulig ønsker å ta dette kurset, og kickstarter allerede onsdag 11. november med høsten første kurs! Meld deg på HER.

Til slutt ønsker vi å rette en stor takk til Morten Thorsrud Bragerhaug som har lagt ned et solid stykke arbeid i utviklingen av kurset! 

nif-epi04, 04
NTB