Hopp til innhold

Klubbinformasjon

Nyttig informasjon til både nye og eksisterende klubber.

Lover og regler som gjelder for medlemmer og organisasjoner i  Norges Skiforbund.
Lov for Oppland Skikrets, sist endret på Skikretstinget 4. mai 2017.

Alt om skilisens finner du HER.

Ny klubb? Du finner alt du trenger å vite i Klubbguiden til NIF.

LAGSKONTINGENT
Alle klubber som er tilknyttet Oppland Skikrets må betale en årlig lagskontingent. Denne utfaktureres fra skikretsen i forkant av ny sesong, dvs. oktober/november. Satsene bestemmes av Skikretstinget annet hvert år. Her er gjeldende satser, vedtatt på Skikretstinget 2017:

Grunnkontingent kr 2.500
0-100 medlemmer kr 20 pr. medlem
101 - xx medlemmer kr 10 pr. medlem

KLUBBOVERGANG
Skjemaet for skifte av klubb
Ferdig utfylt skjema sendes til skikretskontoret. Send det også hvis klubbskiftet er innenfor samme skikrets.

Ved skifte av klubb er det viktig å huske at medlemskapet i den nye klubben må være ordnet senest to måneder før start i konkurranse. Merk også at en utøver ikke kan konkurrere for mer enn 1 klubb i samme skisesong i samme skidisiplin. Skisesongen regnes da fra 1. mai til 30. april.

Det er lov å være medlem av flere klubber, men ikke å konkurrere for mer enn 1 klubb. Det er lov å konkurrere for forskjellige klubber i to forskjellige skigrener, men bare for 1 klubb innenfor samme gren.

Ved utmelding fra en klubb må man selvsagt ha gjort opp alt man "skylder" den gamle klubben (kontingenter og andre forpliktelser), dette er ikke omtalt i rennreglementet, men i Norges Idrettsforbunds lovverk.

POLITIATTEST
Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

Støtteordninger

 

NIF-EPI02, 02