Hopp til innhold

Freestyle Oppland Skikrets

Aktuelt

Velkommen til storsamling

Oppland Skikrets inviterer til storsamling for tillitsvalgte, trenere, foreldre og utøvere på Gålå helgen 15-16. september.

Xtrem Spræk 2018

Årets Xtrem Spræk-samling arrangeres på Gausdal Arena helgen 5-6. mai, for alderen 7-9. klasse, alle grener. Deltakerliste pr. 20. april ligger nå ute.

Jubileumspokalen 2018

Oppland Skikrets oppfordrer klubbene til å komme med innspill til kandidater til Jubileumspokalen 2018. Kriteriene finner dere her.

KM Freeski 2018

Gausdal Skilag inviterte til KM Freeski Slopestyle og Big Air helgen 14- 15. april, i strålende sol og glimrende forhold i bakken.

Ny skiutvikler på plass!

Skikretsen har ansatt Silje Knox som ny skiutvikler i 50% stilling. Vår oppfordring til klubbene: Bruk henne!

Felles NM i 2020?

Styret i Norges Skiforbund vedtok på tirsdagens styremøte å gå videre med ideen om et felles NM for alle skigrenene på Lillehammer i 2020.

Takk for festen!

... og gratulerer med OL-medaljer til Maren Lundby, Robert Johansson, Kjetil Jansrud, Maren Skjøld og Ingvild Flugstad Østberg!

OSK Freeski Cup 2018

OSK Freeski cup er en lavterskel freeski-cup i Oppland med hovedfokus på å gi unge utøvere en god start og mestring i konkurranse. Hovedmålgruppen er utøvere under 15 år, men eldre utøvere er også svært velkomne.

OL-uttak

De siste OL-uttakene er klare, og fire opplendinger til er tatt ut i den norske troppen - Maren Skjøld, Maren Lundby og Mari Eide, samt Robert Johansson.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB scanpix