Hopp til innhold

Paraalpindag på SNØ

NSF Alpint, i samarbeid med SNØ og Ready Alpin, ønsker syns- og bevegelseshemmede alpinister velkommen til Paraalpindag på SNØ. Sammen med våre samarbeidspartnere, vil vi tilrettelegge for at du skal kunne nyte vinteraktiviteter i trygge omgivelser - helt gratisP

Onsdag 15.11. kan du komme og teste bakkene og utstyr tilpasset deg i trygge omgivelser. Arrangementet er kostnadsfritt for både utøver og ledsager (ledsager må ha ledsagerbevis) 
Tilbudet er for syns- og bevegelseshemmede alpinister på alle nivåer: Nybegynner, viderekommende eller toppalpinist. Alle vil få tilrettelagt trening på sitt nivå. 

Trening/ opplegg: 
Dagen er delt inn i to økter. Du kan melde deg på en av øktene eller begge.
Økt 1: 13.00-15.00
Økt 2: 17.00-20.00 

Påmelding 
Påmelding er kostnadsfritt og skjer via skjema under. Vi ber om at du oppgir info vi etterspør slik at vi kan tilrettelegge best mulig.
Påmelding: https://forms.office.com/e/kEGpnjhY9u
Påmeldingsfrist: 12.11.2023 

Ledsager: 
Dersom du har behov for hjelp i heis eller bakke må du ha med deg egen ledsager med gode skiferdigheter. Utøver må kunne vise ledsagerbevis for kostnadsfri adgang for ledsageren.

Prøving/ lån av utstyr: 
Har du ikke utstyr? Gi beskjed om ønske om lån/ utprøving av utstyr i påmeldingsskjema.

Skiforbundet tilrettelegger alpinaktivitet for funksjonshemmede utøvere over hele landet. Har du spørsmål eller ønsker informasjon om aktivitet tilpasset deg i ditt nærmiljø? 
Kontakt Beate Cathrin Haugen; Bredde- og Rekrutteringsansvarlig ParaAlpint i Norges Skiforbund:
Mail: beate.haugen@skiforbundet.no. Telefon: 48 10 52 62 
Paraalpindagen blir gjennomført med midler fra Stiftelsen Dam, Gjensidigestiftelsen, BUFDIR og LNU. 

Invitasjon 

NIF-EPI03, 03