Hopp til innhold

NOR Freeski Awards 2023-2024!

Det nærmer seg Norgesmesterskapet i freeski og NOR Freeski Awards 2023-2024!

Lørag kveld under NM Trysil inviterer vi til bankett med middag, underholdning og NOR Freeski Awards. Vi gleder oss til å dele ut noen velfortjene priser til freeskimiljøet, og alle er velkomne; utøvere med familie, trenere og andre involverte. Prisene som skal deles ut er:

  • Mrs. Jibb (årets råeste kvinnelige jibber)
  • Mr. Jibb (årets råeste mannlige jibber)
  • Årets breakthrough
  • Årets rookie (2010-kullet)
  • Best trix
  • Årets klubb
  • Host of the year (årets arrangør)
  • Årets MVP (årets ildsjel)
  • Coach of the year
  • Judge of the year

Det er nedsatt en jury for å avgjøre hvem de ulike prisene går til, men til enkelte priser ønsker vi imidlertid at dere nominerer kandidater. Dette gjelder "årets klubb", "host of the year", "årets MVP" og "coach of the year". HER kan du nominere dine kandidater. Nominasjonsprosessen er anonym og den er åpen til torsdag 04. april kl. 12:00.

Nytt av året er at nomineringen til Best Trix gjøres av hver enkelt selv i appen "Chall". HER finner dere "challen" hvor dere kan laste opp deres beste triks! Man stemmer også i appen og vi vil kåre to vinnere til denne prisen; én til trikset som får flest "cheers"/stemmer og én som avgjøres av juryen. Dere kan stemme fram til fredag 05. april kl. 18:00.  

Juryen er valgt ut på bakgrunn av rollen de har i miljøet. Jurymedlemmer vil ikke være med å behandle priser de selv er aktuelle for. Årets jury består av:

  • Hedda Myre Aamlid (arrangementsansvarlig NSF Freeski)
  • Christoffer Schach (sportssjef NSF Freeski)
  • Øystein Tamburstuen (komiteleder freeski) 
  • Even Schultz (dommerrepresentant)
  • Nora Wold (kvinnelig utøverrepresentant)
  • Vemund Fenstad (mannlig utøverrepresentant)

Mer informasjon om banketten og link til påmelding finnes HER
OBS! Begrenset antall plasser - så her gjelder førstemann til mølla! Påmeldingsfrist 25. mars. 

Spørsmål kan rettes til freeski@skiforbundet.no.

NIF-EPI02, 02