Hopp til innhold

Frivillig under Junior VM i 2020

Narvik Slalåmklubb inviterer til kick off for frivillige til jr. VM 27. september.

Narvik Slalåmklubb er blitt tildelt Junior VM i alpint og skal i samarbeid med Narvikfjellet og VM 2027 AS arrangere mesterskapet som går over to uker i mars 2020.

Arrangementet er et av de største vintersportsarrangementene for junior i verden og et av de største som er gjennomført i Nord-Norge noensinne. Til sammen er det ventet mellom 500 – 600 tilreisende utøvere og ledere i perioden, og mesterskapet vil i så måte være på høyde med tilsvarende konkurranser for seniorer.

De beregninger som er gjort viser at det vil være behov for totalt ca. 400 frivillige under selve arrangementet, til arbeid både i og utenfor traseene, før, under og etter mesterskapet. Arrangøren er derfor avhengige av å få hjelp fra alle våre alpinvenner i nord, som har erfaring med og interesse for slike konkurranser.

På vegne av arrangørselskapet – Narvik Alpin AS – inviteres medlemmer og andre med tilknytning i deres klubb til å delta som frivillig under Junior VM 2020.

Behovet for frivillige vil være størst under selve arrangementet, men også i forkant og i etterkant av dette vil det være behov for frivillige krefter. Arrangementskomiteen har arbeidet med arrangementet siden tildelingen, sommeren 2018, og planen for gjennomføring av mesterskapet begynner å falle på plass. Så hvilket behov er det, og hva tilbys til de frivillige?

Arbeidsoppgaver:

- Bakkemannskap / Teknisk
- Arena / Rigg
- Race Office / Sekretariat
- Seremonier / Andre arrangement
- Logistikk
- Vakthold / Sikkerhet
- Servering / Bevertning

De frivillige tilbys følgende:

- Overnatting, privat eller kollektive løsninger
- Heiskort for aktuelle dager
- Bekledning i tråd med fastsatt behov
- Bespisning
- Bistand med permisjonssøknad til arbeidsgiver

Nærmere informasjon om detaljene rundt frivillig arbeid vil bli oversendt på et senere tidspunkt. Ved særskilte behov vil arrangementskomiteen søke dialog med frivillige eller grupper av frivillige for å finne praktiske løsninger.

Påmelding som frivillig gjøres ved enkeltvis registrering på www.narvik2020.no
Ved spørsmål bes disse rettet til Unni Forshaug per e-post uef@narvik20202.no så snart som mulig.

Kick-Off fredag 27. september 2019
I forbindelse med IRONMAN-samling i Narvik helgen 27.-29. september er det planlagt frivillig Kick-Off på Fjellheisrestauranten i Narvik. Alle klubber inviteres herved til å delta på denne. Det vil bli servert mat, drikke og vi håper på en uforglemmelig kveld som kan være med på å knytte alle klubber og de frivillige tettere, samt å markere starten for arbeidet frem mot mesterskapet.

Påmelding til denne sendes til post@narvik2020.no innen 23. september 2019.

NIF-EPI03, 03