Hopp til innhold

Vellykket Midt-Norsk Mesterskap

Steinkjer Skiklubb arrangerte i helgen Steinkjer skifestival og Midt-Norsk mesterskap i langrenn

Steinkjer skifestival og Midt-Norsk mesterskap ble gjennomfør i strålende vintervær lørdag 10. februar og søndag 11. februar. En veldreven arrangør som gjennomførte arrangementet på en utmerket måte. Skikretsen gratulerer arrangør, utøvere og støtteapparat for vel gjennomført!

Med god hjelp av frivillige fra kretsene organiserte Steinkjer Skiklubb fellessmøring for alle løperne som stilte til start i Midt-Norsk mesterskap (13-16 år). Vi ønsker å rette en takk til smørerne som sørget for upåklagelige ski gjennom hele helga.

NTS ved langrennskomiteen inviterte samtlige løpere i 13-16 års klassene til pizza og frukt etter lørdagens konkurranse. Dette ble et populært tilbud for ungdommene.

Resultater fra helgen finner du her

NIF-EPI03, 03