Hopp til innhold

Barnas mini-VM

Full fart og god stemning når Lierne IL arrangerte sesongens første Barnas mini-VM i Nord-Trøndelag!

På veien mot Ski-VM 2025 arrangerer Barnas Mini-VM festlige skirenn for barn sammen med skiklubber. Her kan alle være med uansett skiferdigheter, og det legges opp til en dag på ski uten tidtagning, men med musikk, maskoter, stor stemning og premier til alle. Her blir det lek, skiglede og VM-stemning for barna! 

Årets første arrangement i Nord-Trøndelag ble gjennomført onsdag 28. februar i Lierne. I overkant av 60 barn lekte seg på ski med slalåm, bueporter, orgeltramp og hopp. Tusen takk til Lierne IL og Barnas mini-VM for et godt samarbeid.

Oversikt over kommende Barnas mini-VM i Nord-Trøndelag:

29. februar Stod IL

02.mars Ekne IL og Skogn IL

04.mars Skatval Skilag

NIF-EPI03, 03