Hopp til innhold

Fv. Eline Klevberg Lerfall, Lånke IL og Johanne Bjugan, Leksdal IL

Johanne Bjugan og Eline Klevberg Lerfall på pallen under dagens norgescuprenn!

Mange gode prestasjoner på dagens klassiske fellesstart under norgescupen for junior på Lillehammer!

To løpere på pallen under dagens norgescup for junior på Lillehammer i dag. Johanne Bjugan, Leksdal IL, gikk inn til en 2. plass i K17 og Eline Klevberg Lerfall gikk inn til en 3. plass i K18 på 10km klassisk fellesstart.

Flere Nord-Trønderske løpere utmerket seg i dag. 20 løpere tok poeng i norgescupen, 5 løpere topp 10. K17, Jenny Farbu, Inderøy IL 9. plass. K18, Andrine Rønning, IL Aasguten 5. plass. M17, Theodor Østerås Pedersen, IL Varden Meråker 9 plass. 

Mange gode prestasjoner under helgas norgescup for junior på Lillehammer vitner om et godt trenings- og utviklingsmiljø i Nord-Trøndelag! 

Link arrangørens resultatservice

Oppsummering av helgas Nord-Trønderske resultater:

Fredag, klassisk sprint

19 løpere tor norgescup-poeng. 5 løpere topp 10. Kristian Bragstad Rannem, Inderøy IL, 1.plass M17.  I K17 tok Johanne Bjugan, Leksdal IL en 4. plass og Jenny Farbu, Inderøy IL en 9. plass. I K18 tok Andrine Rønning, IL Aasguten en 4. plass og Eline Klevberg Lerfall, Lånke IL en 6. plass.

Lørdag, distanse skøyting individuell start

18 løpere tor norgescup-poeng. En løper topp 10. K18, Eline Klevberg Lerfall, Lånke IL en 9.plass.

Søndag, klassisk fellesstart

20 løpere tok norgescup-poeng. 5 løpere topp 10. K17, Johanne Bjugan, Leksdal IL, 2. plass og Jenny Farbu, Inderøy IL 9.plass. K18, Eline Klevberg Lerfall, 3. plass og Andrine Rønning, IL Aasguten, 5. plass. M17, Theodor Pedersen Østerås, IL Varden Meråker, 9. plass. 

Gratulerer til både løpere, trenere og støtteapparat med en vellykket helg!

NIF-EPI03, 03
NTB