Hopp til innhold

Invitasjon åpen kretssamling junior

Team Innherred langrenn og NTS/LK arrangerer åpen kretssamling for juniorer tirsdag 7. september - torsdag 9.september. I tillegg vil rulleskirennet lørdag 11.september i Blommen inngå i samlingen.

Program:

Første treningsøkta blir på Steinkjer skistadion tirsdag 7. september kl. 09.15, klar for intervall rulleski klassisk. Resten av øktene blir med utgangspunkt Nordheim. Dvs. oppmøte i Nordheim kl. 16.00 den 7.09, klar for løpetur. Overnattingen blir på Nordheim fra tirsdag-torsdag. Vi får servert middag. Tørrmat til frokost, lunsj og kveldsmat blir handlet inn og dere utøvere blir delt inn i grupper for å ordne klart til de ulike måltidene.

Samlingsplan

Påmelding innen 3. september til Vegard Saursaunet, e-post: vegsa@trondelagfylke.no  - mob.: 481 15 151

nif-epi04, 04
NTB