Hopp til innhold

Status skiarrangement uke 7

Myndighetene har foreløpig ikke gjort noen endringer i smitteverntiltakene for idretten, og gjeldende presiseringer videreføres derfor inntil videre. En ny oppdatering er forventet 19. februar, og vi har et håp om at det da kan åpnes opp igjen for utendørsarrangement innenfor begrensede geografiske områder.

Følgende arrangement er planlagt for gjennomføring 20.-21. februar hvis regjeringen gir lettelser i de gjeldende smitteverntiltakene for idretten.
Disse er forventet å komme i regjeringens pressekonferanse 19. februar kl. 1400.

Alpint:
20/2: Prestlia, Inderøy IL og Steinkjer Skiklubb (KM-SL)
21/2: Bjørgan, Grong IL (KM-SSL)

Langrenn 20/2.
Spillumsrennet, Spillum IL (friteknikk)
Midterfjellrennet, Følling IL og Beitstad IL (friteknikk)

Det kan bli endringer på kort varsel i forhold til opprinnelig oppsett for de respektive planlagte renn, avhengig av hva som blir de nye tiltakene etter regjeringens pressekonferanse 19. februar kl. 1400

NIF-EPI02, 02
NTB