Hopp til innhold

Innmelding/strykning av løpere til FIS-liste langrenn 2020-2021

Da er det tid for innmelding/strykning av løpere til FIS-liste langrenn for sesongen 2020-2021. Sjekk lista for din klubb! Frist er 1. september.

Det er igjen tid for innmelding/strykninger av løpere til FIS-listen og følgende løpere skal innmeldes:

  • SENIORLØPERE og JUNIORLØPERE  (fra klasse 17 år) som deltar i FIS-renn, Norges Cup og NM kommende skisesong,  skal stå på lista.

Løpere som skal delta i ovennevte renn, må ha undertegnet egenerklæring/Athletes Declaration. De som tidligere er meldt inn i FIS-systemet og dermed har undertegnet Athletes Declaration, trenger ikke gjøre dette på nytt.
NB: Nye løpere som ikke har undertegnet Athletes` Declaration, må gjøre det og sende skjemaet til skikretsen før innmelding. Ingen løpere blir påmeldt FIS-listen uten å ha undertegnet erklæringen. Løpere under 18 år, må ha foreldres/foresattes underskrift. 
Husk å  skrive på  ”engelsk måte”( ikke æ,ø,å).
NM-senior stafett/teamsprint er ikke FIS-renn.

Påmeldingsfrist:

Ta utgangpunkt i dagens FIS-liste og gi klubbvis tilbakemelding på mail: nord-trondelag@skiforbundet.no innen  1. september 2020 om:

  • Hvilke løpere som fortsatt skal stå på lista
  • Løpere som eventuelt skal strykes fra lista.
  • Nye løpere (PS! Husk å sende inn AD-skjema)
  • Endringer på utøvere, navn, klubb etc.

Egenerklæringsskjema for nye løpere (Athletes Declaration) sendes til Nord-Trøndelag Skikrets senest innen 1. september 2020 pr. post eller skannet pr. E-post. (postadr.: Nord-Trøndelag Skikrets, Elvenget 20, 7716 Steinkjer.  E-post: nord-trondelag@skiforbundet.no)

Prisen for innmelding på FIS-lista vil for kommende sesong være ca. kr. 350 - 400,- pr. løper, etteranmelding dobbel pris. NSF dekker for løpere på sentrale landslag. Skikretsen sender samlet oversikt til Norges Skiforbund og forskutterer avgiften overfor NSF. Skikretsen viderefakturerer klubbene i ettertid når vi mottar faktura fra Skiforbundet etter sesongen 2020-2021.

Klubben har ansvar for å melde inn til skikretsen hvilke løpere som skal innmeldes, hvilke som skal strykes, og hvilke som skal bli stående på lista. Løperne må derfor sørge for innmelding og utmelding via klubben sin.

NIF-EPI01, 01
NTB